Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? EC Utbildning hjälper människor och företag att utvecklas. Vi har som mål att vara förstahandsvalet för de allra bästa och mest drivna lärarna och skolledarna i Sverige. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag; Academedia, är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen?

Nu söker vi en driven och engagerad företagskoordinator till vårt kontor i Örebro. Som företagskoordinator hos oss ansvarar du för LIA-anskaffning, avsiktsförklaringar, näringslivsdagar och skapar nya företagsrelationer till våra nya och befintliga IT-utbildningar inom Yrkeshögskolan.

Vi erbjuder dig

I rollen som företagskoordinator erbjuds du en varierande tjänst där du bland annat är med och coachar våra studerande in i arbetslivet, skapar samarbeten och förankrar våra yrkeshögskoleutbildningar med arbetsgivare inom det privata och offentliga näringslivet.

Du kommer att ges möjligheter att arbete med kreativa lösningar inom ett satt ramverk. Dagarna kantas av många sociala kontaktytor och nätverkande, både med branschen och myndigheter.

Företagskoordinatorn har samarbete med företag i regionen och matchar studerande och företag utifrån kännedom om personerna och det lokala näringslivet. Företagskoordinatorn ingår i olika företagsnätverk. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi tror på dig och dina förmågor, och därför kommer du att kunna arbeta med stor frihet under ansvar. Som anställd hos oss uppmuntrar vi dig till vidareutbildning och utveckling inom din yrkesroll. Du får även tillgång till vår förmånswebb (Benify).

Om Tjänsten

Som företagskoordinator kommer du att:
 • Vägleda framtidens IT-kompetens.
 • Anskaffa praktikplatser (LIA) utifrån de studerandes och företagens behov.
 • Identifiera och bygga nya kontaktnät samt etablera konkreta samarbeten med företag.
 • Värna om befintliga företagskontakter och ha en nära samverkan med både privata och offentliga arbetsgivare.
 • Marknadsföra och representera våra utbildningar i olika sammanhang.
 • Projektleda och genomföra events, studiebesök och mässor.
 • Ha individernas behov i fokus vilket innebär ett nära samarbete med kollegor för att inhämta nödvändig kunskap för att möta målgruppens behov.
Resor i tjänsten förekommer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som uppskattar struktur, förvaltning och förädling samt gärna har en kreativ ådra. Du är kunnig inom IT, antingen genom studier eller eget intresse. Att lyfta människor till deras nästa nivå är något du brinner för. Du arbetar självständigt och proaktivt med en teamkänsla.
 • Du är teknisk och har en goda kunskaper inom IT
 • Du är en god kommunikatör, både muntligen och i skrift.
 • Du har god kunskap om sociala medier.
 • Du är driven, ansvarstagande, självgående och flexibel.
 • Du är utåtriktad, trivs med att tala inför folk och skapa nya kontakter.
 • Du har B körkort och är beredd att resa i jobbet.
Meriterande
 • Högskoleutbildning eller YH-utbildning inom IT.
 • Branscherfarenhet inom IT.
 • Säljerfarenhet
Intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske omgående. Sök tjänsten via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningstyp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och Unionen/SI.

Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Placeringsort:
Örebro

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 1 november 2023
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Samir Zrno, Regionchef region Mitt, EC Utbildning, 019-764 14 60, samir.zrno@ecutbildning.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

EC Utbildning, grundat 1985, erbjuder utbildningar inom avancerad IT. Våra utbildningar är produkten av ett nära samarbete med branschen, vilket garanterar ett innehåll som håller hög kvalitet och som svarar mot verkliga förhållanden ute i arbetslivet. EC Utbildning är en del av AcadeMedia, norra Europas ledande utbildningsföretag.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 nov. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EC Utbildning, grundat 1985, erbjuder utbildningar inom avancerad IT. Våra utbildningar är produkten av ett nära samarbete med branschen, vilket garanterar ett innehåll som håller hög kvalitet och som svarar mot verkliga förhållanden ute i arbetslivet. EC Utbildning är en del av AcadeMedia, norra Europas ledande utbildningsföretag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare