Hoppa till innehåll
DigiPlant AB logotyp

Marknadsorienterad projektledare till DigiPlant AB!

Ansök nu
Inledning
Trivs du i en koordinerande roll med många externa kontaktytor? Är du strukturerad, affärsorienterad och tycker om att vara den drivande i projekt? Då är detta tjänsten för dig! I rollen som marknadsorienterad projektledare hos DigiPlant AB är kunden och deras marknad i största fokus. Du vägleder och guidar kunden i rätt riktning i de projekt du ansvarar för och arbetar aktivt för att utveckla kundens affär. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
DigiPlant AB är primärt ett produktbolag som utvecklar och säljer plattformen SBS Manager men arbetar även med konsultation inom digitalisering. SBS Manager är ett komplett internetbaserat verksamhetsstöd för organisationer som hanterar större och komplexa ansökningsprocesser. Produkten är välkänd på marknaden och används idag av många större banker, stiftelser, företag och offentliga organisationer som bland annat SEB och Cancerfonden.

DigiPlant AB växer och vi på Professionals Nord söker för DigiPlant ABs räkning en marknadsorienterad projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos DigiPlant AB. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och DigiPlant ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En roll med stor frihet under ansvar
  • Goda möjligheter att med driv och engagemang utvecklas i din roll som projektledare
  • Att driva spännande projekt runt om i Sverige
  • Att bli en del av ett familjärt och hjälpsamt team som är måna om varandra
Arbetsuppgifter
I rollen som marknadsorienterad projektledare är du den koordinerande länken mellan kunderna och DigiPlant. Deras kunder finns främst inom stiftelser, offentliga verksamheter och större företag där ditt fokus och intresse ligger i att lära känna deras marknad och behov. Du kommer ha en central roll vad gäller administration och kommunikation både externt och internt. Externt för du en tät dialog med kunderna för att matcha DigiPlants plattform med kundernas system och behov på marknaden. Internt har du en tät dialog med utvecklare, säljare och kollegor i samma roll.

Du arbetar med behovsanalyser och är drivande i förbättringsförslag eller andra utvecklingsmöjligheter i plattformen som du driver tillsammans med DigiPlants utvecklare. Du har den koordinerande rollen i projekten och ansvarar för uppsatta deadlines. DigiPlants kunder finns över hela Sverige och det förekommer resor över dagen någon eller några gånger i månaden.

Vi söker dig som:
Dina tidigare arbetslivserfarenheter är inte det som kommer vara mest avgörande men vi ser gärna att du har erfarenhet av att bygga relationer och arbeta B2B. Vi tror att du exempelvis har ett förslutet som Förändringsledare, KAM, kundansvarig på bank eller marknadsansvarig. Du har god social förmåga och erfarenhet av att planera och driva processer framåt på såväl en övergripande nivå som en detaljfokuserad nivå i projekten. Du har B-körkort och har god kunskap i svenska i både tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och erfarenhet av arbete i CRM system.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos DigiPlant AB. Som person är du trygg i dig själv och trivs i dialogen med andra människor och att skapa goda relationer till dessa. Vidare är du lyhörd och nyfiken med ett stort affärsfokus där du ser till kunden och verksamhetens bästa. Du har ett genuint intresse för kunderna och vill lära känna deras marknad. Du arbetar strukturerat och noggrant med en känsla för detaljer och du driver självständigt dina projekt framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emma Grundin
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DigiPlant AB är primärt ett produktbolag som utvecklar och säljer plattformen SBS Manager™ men arbetar även med konsultation inom digitalisering. SBS Manager™ är ett komplett internetbaserat verksamhetsstöd för organisationer som hanterar större och komplexa ansökningsprocesser. Produkten är välkänd på marknaden och används av många namnkunniga banker, stiftelser, företag och offentliga organisationer såsom SEB, Swedbank, Cancerfonden, Lunds Universitet, Sveriges Kommuner och Regioner, Region Skåne, Svenska Skolan i London, Sparbanken Skåne m.fl.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare