Erfaren och självgående resande elektriker sökes!

Erfaren och självgående resande elektriker sökes!

Vi söker nu ytterligare en självgående elektriker för installation och underhåll av i första hand belysningssystem för butikskedjor runt om i Sverige. Det kan också förekomma uppdrag i Norge.

Arbetet skall utföras i hela Sverige med önskad stationeringsort i mellansverige.

Som vår elektriker kommer du att ha helhetsansvar för att byta armaturer/belysning till LED för våra kunder vilket till största delen är butiker, du planerar själv dina resdagar i samråd med butikerna och det enda kravet vi har är att du jobbar heltid men inte nödvändigtvis 8-5, skulle det bli mer än 40 timmar får du ersättning i timbank som betalas ut på begäran eller kan tas ut som ledighet. Du rapporterar tid och resor veckovis.

Du kommer oftast att arbetar i köpcenter eller i centrala delarna av städer så vi ser helst att du inte har några problem att övernatta på arbetsorten som varierar. Du får själv skaffa den materiel eller de verktyg som saknas genom att nyttja våra leverantörskonton hos de stora grossisterna och uthyrningsfirmorna. Vill du köra egen bil är vi öppna för förslag.

Vad vi ser hos dig:
  • Du har certifikat samt är bekväm med att vara självgående
  • Du kan planera din dag utifrån jobbet
  • Du har körkort B samt behörighet för lift
  • Du är noggrann
  • Du har möjlighet att övernatta på arbetsorten.
  • Helst har några år av erfarenhet gällande Led belysning/armaturer.
Vad vi erbjuder dig:
  • Konkurrenskraftig lön (erfarenhet efterfrågas)
  • Traktamente och betalda hotellövernattningar.
  • Stor frihet då du själv bestämmer dina arbetstider
  • Kollektivavtal med Installatörerna
Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och traktamente och även andra förmåner samt att du får bestämma samt planera din arbetsdag med stor frihet, en chans att vara en del av vårt växande företag, du jobbar över stora delar av landet och har har minst 3 års erfarenhet som elektriker, du är självgående samt bestämmer dina egna arbetstider, är licensierad och har ett brinnande intresse för teknik och tycker att jobbet är roligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.defero.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Defero har arbetat med Internet och modern IT sedan det började på 90-talet. Nu när IT fått en allt större roll även avseende elteknik och belysning har vi även utvecklat den sidan och har skaffat behörighet och kunskap för att arbeta med hela el-installationen hos våra kunder

Personalen har hela tiden bestått av personer med ett brinnande intresse för teknik, personer som följt med teknologin som ständigt utvecklats och förändrats. Idag hjälper vi både företag och privatpersoner att hantera den nya tekniken med förutsägbara resultat samt att skapa miljöer som är lätta att förstå.

Vi har kontoret i Göteborg men arbetar nästan uteslutande med större butikskedjor som har affärer över hela Sverige och arbetet utförs alltid hos kund i de olika butikerna.