Hoppa till innehåll
Dagab Inköp & Logistik AB logotyp

CE-Chaufför Dagab Inköp & Logistik AB Örebro

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet till vårt distributionslager i Örebro. Till Axfoods helägda butiker levererar Dagab cirka 60 procent av volymen, huvudsakligen specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är antingen förlagd till dagtid eller kvällstid. Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete och kundkontakter. Arbetet kräver kvalitets- och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt. Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkort klass CE samt digitalt förarkort, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB).

Vi söker dig som trivs med att jobba självständigt ute på vägarna och erbjuder fast schema där du har möjlighet att planera din fritid med familj, vänner och intressen!
Schemat är på en 8-veckorsperiod där helgjobb förekommer. Transporterna sker huvudsakligen i Örebro, Borlänge samt Stockholm. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår mycket mer än själva transporten av gods ut till kund då du även arbetar med lastning och lossning av varor och tomgods, service mot våra kunder i butikerna, fordonsvård och fordonskontroller samt löpande kommunikation med arbetsledning och transportkontor.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Profilbeskrivning:

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Agnes Eriksson, 0738418944. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2024-02-27. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 67 miljarder kronor (2022) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Dagab är en del av Axfood, vårt gemensamma uppdrag hittar du om du klickar här.

Liknande Jobb

Dagab Inköp & Logistik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!