Hoppa till innehåll
Cyklos AB logotyp

Utesäljare till expansiva Cyklos

Vill du arbeta i en klimatsmart framtidsbransch och samtidigt bidra till folkhälsan? Cyklos söker nu en utesäljare i Örebro

Är du en erfaren, relationsskapande säljare som drivs av att nå resultat och vill bidra till folkhälsan, minskad klimatpåverkan och arbeta med framtidsprodukter? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en driven och självgående säljare med uppdraget att ta försäljning till nästa nivå. Du har en central roll i att skapa och bibehålla kundrelationer, samtidigt som du jobbar för att öka försäljningen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel.

I rollen som säljare vid Cyklos kommer du att arbeta med försäljning mot befintliga och nya kunder i Sverige. Detta innebär att du kommer att genomföra kundmöten över hela landet, presentera Cyklos produkter och förhandla om avtal. Du kommer även representera företaget på mässor och event samt ha en aktiv och central roll i teamet som håller i webbinarium.

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:
  • Aktivt söka efter och ta kontakt med potentiella kunder för att öka Cyklos kundbas.
  • Agera på inkommande leads, vilket innebär att du följer upp intresseanmälningar och förfrågningar från befintliga och potentiella kunder fysikt och digitalt.
  • Samarbeta med vårt innesäljteam för att säkerställa en smidig försäljningsprocess.
  • Ansvara för att följa upp och hantera kundrelationer, samt att uppdatera CRM-system med relevant information om kunder och prospekt.
  • Hålla i webbinarium och närvara på mässor.
  • Arbeta aktivt och taktiskt med upphandlingar.
Värt att veta

Din placering är på kontoret i Örebro där du kommer till ett engagerat team där man gärna tränar på lunchen tillsammans och kan ta sig an gemensamma träningsutmaningar. Huvudkontoret är placerat i Mariefred.

I rollen ingår resande och du förväntas träffa kunder majoriteten av din vecka. Resterande dagar är du på kontoret i Örebro för att samarbeta med dina kollegor. Man tillämpar hybridarbete på kontoret i den mån det passar verksamheten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en självgående och uthållig person som trivs med ett agilt arbetssätt. Du har hög affärsförståelse och sannolikt erfarenhet av att arbeta med försäljning. Kanske har du tidigare arbetat som Customer relations manager (CRM) eller utesäljare inom B2B försäljning? Bygga relationer är en naturlig del av din personlighet. Du är resultatinriktad och motiveras av att nå uppsatta mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Jenny Nilsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare