Hoppa till innehåll
Cyklos AB logotyp

Inköpare till växande Cyklos Örebro

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jenny Nilsson
Email
Telefon
Ansök nu
Vill du arbeta i en klimatsmart bransch med inköp? Expansiva Cyklos söker nu en inköpare med logistisk kompetens!

Har du erfarenhet av logistikplanering samt inköpsrelaterade frågor? Motiveras du dessutom av att säkerställa en god kundupplevelse? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en Inköpare med placering i Örebro eller vid huvudkontoret i Mariefred. Som Inköpare får du en bred, utvecklande och central roll att optimera logistik och leverantörsfunktionen hos Cyklos. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel.

I rollen som Inköpare hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom de logistiska-, och leverantörsrelaterade funktionerna så som inköp, distribution och transport. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som Inköpare innebär att du arbetar både operativt och strategiskt där du har stor möjlighet att påverka.

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:
 • Genomföra inköp av varor eller tjänster enligt företagets behov och strategi.
 • Placera inköpsordrar och övervaka orderflödet.
 • Ta fram rutiner och standarder för integrerade logistiklösningar.
 • Ansvara för leverantörsbedömningar och dess genomförande.
 • Agera vid leverantörsförhandlingar.
 • Optimera inköp med hjälp av affärssystem och lager.
 • Genomföra avstämning med leverantörer.
 • Säkerställa leveranstid och med rätt kvalitet.
 • Ansvara för optimal lagerhantering, materialplanering och föra kostnadsanalyser.
Värt att veta

Din placering kan vara på kontoret i Örebro eller på huvudkontoret i Mariefred. Oavsett placeringsort kommer du till engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som Inköpare förväntar vi oss att du har:
 • Relevant utbildning inom inköp och logistik eller motsvarande flera års arbetslivserfarenhet inom området.
 • Något års erfarenhet inom lagerhantering och inköp.
 • Ett teknisk intresse och förståelse.
Meriterande är:
 • Erfarenhet från att arbete med LEAN-metodik.
 • Erfarenhet av att jobba i systemen Business Central och Jira.
Som person ser vi att du är:
 • Strukturerad och arbetar på ett systematiskt sätt med kan också agera flexibelt vid behov.
 • Initiativtagande och kan agera utan styrning från andra.
 • Kommunikativ varpå du kan kommunicera och samarbeta väl med personer på olika nivåer.
 • Affärsdriven varpå du förstå kundens behov och utveckla Supply Chain därefter.
 • Kreativ och lösningsorienterad varpå du bidrar till utvecklingen och kontinuerligt lärande.
 • Prestigelös och orädd att jobba både operativt som mer strategiskt.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Cyklos AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb