Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Active Directory-tekniker till SAAB

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som AD-tekniker kommer du att ingå i ett fokuserat och sammansvetsat team där arbetsuppgifterna kommer att innefatta att vidareutveckla och förvalta tjänster inom Active Directory och Privileged Access Management (PAM), samt åtkomsttjänster både on-prem och i Azure.

Arbetsuppgifterna innebär en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete, där säkerhet spelar en större roll. Den tekniska miljön är utmanande med tiotusentals användare på olika håll i Sverige och världen, som använder all tänkbar teknik. Du kommer ha prestigelösa och stöttande kollegor och tillsammans hittar ni lösningar.

Du kommer vara en nyckelperson när det gäller att förstå, utvärdera och informera om förändringar som sker inom AD och PAM och på vilket sätt utvecklingen kan tillgodogöras i vår verksamhet.

Din profil
Som person är du engagerad och nyfiken med ett professionellt agerande. Vi ser även att du är kommunikativ och relationsskapande för att lyckas i rollen.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskydslagen.

Krav

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom drift och förvaltning av Active Directory- samt PAM-lösningar
  • Erfarenhet av att utveckla och underhålla Active Directory i en storskalig IT-miljö
  • Erfarenhet av PowerShell på en avancerad nivå, där automatisering är en del av vardagen
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform (migrering-, utrullning-, eller uppgraderingsprojekt)
  • Kunskap inom Active Directory- och privilegierad åtkomsthantering i allmänhet

Meriterande
  • Erfarenhet av säkerhetsarbete
  • Erfarenhet av Azure
  • Erfarenhet av CyberArk


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med närmare 400 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Josefine Gustafsson på tfn: 0734-159357 eller josefine.gustafsson@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu söker vi efter en specialist inom Active Directory till ett uppdrag hos SAAB i Örebro. SAAB är ett ledande försvars-och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning. De utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Genom att tillverka värdsledande produkter till det svenska försvaret bidrar SAAB till ett tryggare samhälle. Att få bidra till detta tillsammans med en grupp av duktiga medarbetare är ett stort och viktigt ansvar som vi hoppas att du vill vara en del av.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling, där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare