Hoppa till innehåll
Car-O-Liner logotyp

Operativ inköpare till Car-O-Liner!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en kommunikativ, noggrann och driven person? Lockas du dessutom av en arbetsplats med framåtanda, kompetens i toppklass och trevliga kollegor? Sök då tjänsten som operativ inköpare hos Car-O-Liner redan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Snap-on Equipment, en del av koncernen Snap-on Incorporated, är en världsledande leverantör av utrustning för skade- och serviceverkstäder inom fordonsindustrin. I Sverige är Snap-on Equipment representerad med varumärken så som Car-O-Liner, Blackhawk, JOSAM och TruckCam där alla erbjuder system och lösningar som är välkända för deras höga kvalitet, avancerade teknik och ergonomiska design.

Professionals Nord söker för Car-O-Liners räkning en operativ inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Car-O-Liner. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Car-O-Liners önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Att arbeta i ett internationellt företag
  • En spännande roll med möjlighet att få vara med och påverka
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
Arbetsuppgifter
Som operativ inköpare hos Car-O-Liner kommer du att utgå från arbetsplatsen i Kungsör. Du kommer arbeta i en internationell miljö med leverantörer främst i Sverige men även utomlands och med produkter som är välkända för hög kvalitet, avancerad teknik och ergonomisk design.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Löpande orderläggning och kommunikation med dina leverantörer
  • Planering, kontroll, bevakning, uppföljning som exempelvis orderuppföljning med fokus på produktion
  • Problemlösning; felsökning, analys och framtagning av lösningar vid behov
  • Administration i form av fakturahantering och upprätthålla korrekt information i affärssystemet
  • Stötta inköpskollegor vid behov
Vi söker dig som: har relevant eftergymnasial utbildning från t.ex. högskola eller universitet mot lager/logistik, inköp, ekonomi eller IT. Du är en van användare av program inom MS Office och framförallt goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har arbetat med inköp tidigare. Eftersom att Car-O-Liner tillhör en internationell koncern och har utländska kund- och leverantörskontakter behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Car-O-Liner. Du är självgående, strukturerad men även flexibel och anpassningsbar då varje dag för med sig oväntade utmaningar. Vidare är du nyfiken, analytisk och gillar att hitta samband och mönster.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kungsör
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Car-O-Liner logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Car-O-Liner® har varit synonymt med innovation ända sedan företaget utvecklade sin första riktbänk. Det blev också startskottet för en fantastisk tillväxtresa. I dag är Car-O-Liner världsledande leverantör av högkvalitativ och tekniskt avancerad utrustning för skadereparation av fordon med närvaro i över 70 länder. I ett drygt halvsekel har vi försett branschen med innovativa lösningar, varit drivande i den tekniska utvecklingen samt erbjudit våra kunder omfattande utbildningar och pålitlig support. Car-O-Liner ingår i Snap-on® Inc sedan 2016, i produktfamiljen Total Shop Solutions (TSS™). Denna strategiska integration har gett Car-O-Liner möjlighet att expandera till andra områden inom skadereparation, som t.ex. testning och kalibrering av ADAS-system, omfattande skadeanalys i motorrummet och flera andra viktiga tjänster.