Hoppa till innehåll
Byggbetjänten logotyp

KMA-Samordnare till byggbolagen i koncernen Byggbetjänten AB

Ansök nu
KMA-Samordnare till byggbolagen i koncernen Byggbetjänten AB

Nu söker vi en KMA samordnare inom våra byggföretag med ansvar för att driva och bistå med kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Rollen innehåller både strategiskt och operativt arbete inom området KMA. I ditt arbete stöttar du projekten och säkerställer efterlevnad av vårt arbetssätt inom företaget.
Som KMA-samordnare ansvarar du för ett systematiskt utvecklingsarbete där du har en central roll tillsammans med företagets KMA-chef.

I din roll kommer du att:
  • Planera, genomföra och följa upp interna KMA-revisioner
  • Ge stöd åt verksamheten både centralt och lokalt. samt stötta, utbilda och agera som rådgivande för våra medarbetare inom dina arbetsområden.
  • Stötta och förse projektorganisationen med material och beslutsunderlag samt fungera som rådgivare inom dessa områden.
  • Samordna, leda och genomföra interna KMA revisioner.
  • Planera, organisera systematiskt samt uppdatera KMA dokumentation i projekt, med betoning på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • Säkerställa, rapportera och operativt ansvara för att projekten levererar enligt gällande lagstiftningar inom områdena KMA.
  • Ansvara för bolagets systematiska efterlevnad av lagar och regler.
  • Inventera utbildningsbehov samt genomföra utbildningar gällande KMA rutiner i bolaget, samt upprätthålla utbildningsregister.
Du kommer som KMA samordnare tillsammans med KMA-chef att planera, organisera och strukturera ditt arbete.

Arbetet sker både lokalt på kontoren samt i projekt ute på plats. Du rapporterar till KMA-chef.
Placeringsort: Örebro, Lindesberg, Karlskoga

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta produktionsnära och samtidigt kan se och verka för helheten. För att lyckas väl i rollen ser vi att du är strukturerad, självgående och kan styra ditt arbete självständigt. Du jobbar organiserat, noggrant och pedagogiskt, både vid självständigt arbete och i samarbete med andra. Du är dessutom social och har lätt för att bygga relationer, både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du är naturlig initiativtagande som samlar in och förstår fakta. Du har en stark vilja att utvecklas på arbetsplatsen och ambition till att vilja lära dig mer.

Du har tidigare erfarenhet som KMA-samordnare i byggbranschen, eller likvärdigt, och är en jordnära ledare. Som person är du strukturerad, självständig, engagerad och lyhörd för organisationens behov. Du har en relevant utbildningsbakgrund och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ISO-certifiering, strategiskt arbete inom området i sin helhet, samt tidigare erfarenhet av att driva utvecklingsprocesser inom kvalité, miljö och arbetsmiljö. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, goda datorkunskaper, kan hantera systemstöd såsom Office365, Teams osv. samt har B-körkort.

Information och ansökan

Låter det här som en intressant roll? Ansök då senast 30 oktober, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR ansvarig Peter Tagner på telefonnummer 070-2305181 eller via mail peter.tagner@byggbetjanten.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Byggbetjänten AB består av Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB) H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Ekonomigolv i Örebro AB, Karlskoga Byggnadsplåt AB, Forna stål & montage, Golvtjänst i Degerfors AB samt Gäre bygg AB. I koncernen finns idag 180 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare