Hoppa till innehåll
Byggbetjänten logotyp

Arbetsledare till EBAB Byggservice i Örebro

Ansök nu
Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB)
EBAB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB med säte och huvudkontor i Lindesberg med filial i Örebro och Köping är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har stor erfarenhet av olika segment i byggsektorn. I dagsläget är EBAB 65 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 3st golvbolag samt 1st plåt och svets företag. Vi är totalt 180 anställda och omsätter ca 350 msek/år. Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag samt kommunala bostadsbolag. Företaget har dessutom stor marknadsandel av de privata beställarna.
Vårt arbetsområde är Örebro, Västmanland samt Dalarnas län med omnejd.

Arbetsledare till EBAB Byggservice i Örebro
EBAB Byggservice växer och har behov av att förstärka sin organisation i Örebro med ytterligare två arbetsledare. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

EBAB är ett väletablerat byggserviceföretag inom Örebro- och Västmanlands län och ingår i koncernen Byggbetjänten AB. EBAB utför byggservice, till- och ombyggnationer i olika storlekar. Till största del är det försäkringsrelaterade uppdrag som är EBAB's specialistområde. EBAB har idag 65 anställda fördelade på 3st kontor: Lindesberg, Örebro samt Köping. För denna tjänst så rapporterar du till företagets avdelningschef i Örebro.

EBAB erbjuder dig
  • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
  • Seniora kollegor och bollplank
  • Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning
  • Snabba beslutsvägar
  • Teknik i framkant
Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare har du personalansvar för en grupp yrkesarbetare på 5-7 personer. Du leder och planerar arbetet med hänsyn till ekonomi, arbetsmiljö och kvalitet. Arbetsledaren ansvarar för kalkylering, fakturering och uppföljning av projekten som utförs i Meps och Hantverksdata/entré.

Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, kalkylering, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som arbetsledare har du en avslutad gymnasieexamen samt erfarenhet från bygg. Har du själv erfarenhet som hantverkare är det meriterande. Du är van att driva projekt inom ROT/Byggservice, gärna som arbetsledare, projektledare eller besiktningsman. Vidare har du goda kunskaper i MS Office, främst Excel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i system som Meps eller Hantverksdata/Entré. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt har B-körkort.

Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att självständigt planera ditt arbete. Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Eftersom arbetet innebär kontakter med både interna och externa parter är det viktigt att du är förtroendeingivande och relationsskapande. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad.

Information och ansökan
Låter det här som en intressant roll? Ansök då senast 15 oktober, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR ansvarig Peter Tagner på telefonnummer 070-2305181 eller via mail peter.tagner@byggbetjanten.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Om koncernen Byggbetjänten AB
Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB) ingår i en koncern som består av: Byggbetjänten AB, H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Ekonomigolv i Örebro AB, Karlskoga Byggnadsplåt AB, Forna stål & montage, Golvtjänst i Degerfors AB samt Gäre bygg AB. I koncernen finns idag 180 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Örebro
Län: Örebro län
Land: Sverige
Referensnummer: 2023/16
Kontakt: Peter Tagner, 070-2305181
Publicerat: 2023-09-05
Sista ansökningsdag: 2023-10-15
Mer info
Kontaktperson
Peter Tagner
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare