Hoppa till innehåll
Byggbetjänten logotyp

Affärsdriven Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB

Ansök nu
Affärsdriven Kalkylator till HEBAB, H.Einarsson Byggnads AB

Placeringsort: Karlskoga

Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en kalkylator med eget driv och med kundnöjdhet samt affärsmässighet i fokus? Då har vi rollen för dig!

HEBAB växer och har behov av att förstärka sin organisation med en kalkylator.
Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget i den stora organisationen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om HEBAB

HEBAB grundades år 1966 och är ett av Karlskogas största byggföretag. Ett väletablerat företag inom byggmarknaden i Karlskoga med hela Örebro Län som affärsområde. HEBAB ingår i koncernen Byggbetjänten AB. HEBAB utför nybyggnationer, om- och tillbyggnationer i alla storlekar.

HEBAB erbjuder dig

När du börjar arbeta hos oss kommer du märka att HEBAB präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

En bred roll med varierande arbetsuppgifter, både inne på kontoret och ute bland projekt där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand. Seniora kollegor och bollplank med en lyhörd och utvecklingsorienterad ledningsgrupp. Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.

Arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator arbetar du med att driva hela processen från förfrågningsunderlag till anbudsförslag. Du har ett helhetsansvar för kalkyl, prissättning och anbud i kontakt med företagets beställare, entreprenörer och leverantörer. I rollen ingår det bland annat att göra beräkningar på material- och arbetskostnader med utgångspunkt från förfrågningsunderlag för att fastställa budget för hela projektet. Vidare ansvarar du för att analysera och identifiera risker samt hitta alternativa och konkurrenskraftiga lösningar på kunders projekt. Slutligen är du även behjälplig vid samarbetsavtal, ramavtal och projektavtal för inköp.

Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Detta är ett arbeta med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan, byggmöten, kalkylering och anbudsskrivning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad. Som kalkylator på HEBAB behöver du vara analytisk, affärsmässig och noggrann.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll som kalkylator eller om du har en bakgrund som platschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör.
  • Goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2023. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Vid frågor är du välkommen att kontakta koncernens HR ansvarig Peter Tagner på telefonnummer: 070-2305181 eller via mail peter.tagner@byggbetjanten.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson
Peter Tagner
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Einarssons Byggnads AB (HEBAB) ingår i en koncern som består: moderbolaget Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Forna Stål & Montage AB, Ekonomigolv i Örebro AB, Golvtjänst i Degerfors AB och Gäre Bygg AB. I koncernen finns idag ca 170 st medarbetare och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.

Läs mer om HEBAB här: www.hebab.nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare