Hoppa till innehåll
Bumax AB logotyp

Segmentschef Grossist till Bumax

Ansök nu
Vill du arbeta globalt och utveckla relationer? Vi söker en engagerad segmentschef som vill vara med och forma Bumax tillväxtresa.

Nu söker vi dig som vill jobba för en världsledande specialisttillverkare av högkvalitativa fästelement i rostfritt stål! Till Bumax söker vi en person med internationell erfarenhet och en passion för affärsutveckling. I rollen ansvarar du för att utveckla och förbättra vår affär med våra distributörskunder. Tillsammans med vårt dedikerade team kommer du vara delaktig i att vidareutveckla vår strategi och affärsplan samt följa upp dessa inom segmentet. Du tillhör marknadsavdelningen och ingår i tillhörande ledningsgrupp.

Med våra flexibla arbetsmöjligheter och intressanta kunder, är detta din chans att påverka och utvecklas i en innovativ miljö. Sök redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

På Bumax erbjuder vi dig möjligheten att arbeta med världsledande produkter som används i de mest kritiska applikationer världen över. Några exempel på användningsområden är ubåtar, flygplan, partikelacceleratorer, vindkraftverk, solenergi, satelliter, fusionsreaktorer och bilar. Kunderna utgörs av krävande högteknologiska företag och finns över hela världen.

Vi är inne i en expansiv fas med mycket god tillväxt och lönsamhet som ger dig utrymme att påverka. Med förmåner som möjlighet till arbete remote, trevliga kollegor och flexibla arbetstider, är vi övertygade om att du kommer trivas hos oss.

Här erbjuds du även utvecklings- och karriärmöjligheter, kompetensutveckling, bra förmåner och en inkluderande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att vi trivs och har roligt på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att vidareutveckla vår strategi, kundplan och paketeringar.
  • Skapa och bevara långsiktiga relationer med våra distributörer.
  • Hålla i utbildningar för våra distributörer.
  • Ansvara för global prissättning i samarbete med våra internationella säljare.
  • Förhandla och skriva avtal med distributörer.
Du ansvarar för att leda arbetet i samarbete med våra internationella säljare och samarbeten inom koncernen.

Värt att veta

Placering: Örebro eller enligt överenskommelse, med möjlighet till remotearbete.
Resdagar: Ca 75-100 per år.
Team: Samarbete med ledningsgrupp, marknad och försäljning.
Företagskultur: Prestigelöst, högt i tak, innovativt och trivsamt.

Våra förväntningar

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom försäljning och storkundsansvar, gärna med internationell inriktning. Troligtvis har du en bakgrund som Key Account Manager (KAM) med lång erfarenhet av att bygga relationer. Du behärskar engelska flytande och har branscherfarenhet från grossistverksamhet. Som person är du affärsinriktad, kommunikativ och ansvarstagande. Vidare har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har en stark förhandlingsförmåga och trivs i rollen som förhandlare.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Thoresson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare