Däckskiftare till Björkmans Bil Örebro

Däckskiftare till Björkmans Bil Örebro

Den 1 augusti invigdes Björkmans Bils nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter en Däckskiftare som vill vara med och hjälpa våra kunder med deras byte från vinter till sommarhjul.

Arbetsuppgifter
Som däckskiftare hos oss kommer du att förstärka vår personalstyrka under däckbytarsäsongen. Du kommer att byta hjul på personbilar såväl som att plocka fram, tvätta och hålla ordning på däck som ska in eller ut från vårt moderna däckhotell. Vårt däckhotell är av absolut toppkvalitet och du kommer att få arbeta med den modernaste utrustningen på marknaden.

Dessutom kommer du att arbeta tillsammans med ett av Sveriges bästa Kia-team, som brinner för att ge kunderna bästa möjliga upplevelse vid deras besök. Arbetet är en visstidsanställning som sträcker sig under vår högsäsong som pågår under ca 6 veckor.

Kvalifikationer
Vi tror att du har ett intresse för bilar samt tycker om fysiskt arbete. Har du några års erfarenhet som däckskiftare är det meriterande. B-körkort och Truckkort är ett krav, då vi använder truck för att lägg in/ut däck i hotellet.

I denna rekrytering kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Då en del av arbetet sker via datorn krävs kunskaper inom detta, samt att tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad, har hög arbetsmoral och ser fram emot att få vara med och samarbeta med ett av Sveriges främsta Kia-serviceteam. Du trivs med ett fysiskt arbete och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats i vår helt nya Kia-anläggning på Boglundsängen, som har en stor naturlig ström av kunder. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste Kia-anläggning, med personal som brinner för Kia.
  • En visstidstjänst på 100% under ca 6 veckor, enligt överenskommelse.
  • Arbeta med Kia – ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Att få arbeta med den modernaste utrustningen på marknaden i en helt nybyggd anläggning.
Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev via vår hemsida, www.bjorkmansbil.se/jobb/. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.