Hoppa till innehåll
Beijer Bygg logotyp

Sommarjobb som truckförare/orderplockare till Beijer Bygg sökes!

Ansök nu
Är du studerande och trivs med att arbeta fysiskt? Har du dessutom truckkort och vill hitta ett roligt och utvecklande sommarjobb? Passa på att söka sommarjobbet som Truckförare/orderplockare på Beijer Bygg i Örebro!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Beijer Byggs räkning dig som studerar och som under sommarperioden v.28-31 kan gå in i rollen som Truckförare/orderplockare på heltid. För att ge dig rätt förutsättningar under sommaren kommer en introduktion äga rum v.27 onsdag-fredag, där du förväntas kunna arbeta heldagar 7:00-16:00.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Beijer Bygg. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Beijer Byggs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som truckförare/orderplockare på Beijer Bygg kommer du att utgå från Beijers lager i Örebro. Du blir en del av ett härligt team som gillar att ha kul på arbetet. Det är ett aktivt arbete där det kan tillkomma olika lyftmoment som kräver att du är bekväm med att arbeta fysiskt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Packa och plocka orders utifrån en digital plocklista
  • Köra truck
  • Förbereda inför leverans
Vi söker dig som
  • Har B-körkort
  • Har truckkort A1-4, B1-4
  • Studerar eftergymnasial utbildning på minst 50%
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Beijer Bygg. Du är flexibel och tycker om att lära dig nya saker och har därför inget emot att byta arbetsuppgifter under dagens gång. Då du i den här rollen arbetar mycket självständigt är det viktigt att du som person är ansvarstagande och drivande.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning deltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Mia Haaster
Email
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare