Utvecklingsinriktad Ekonom till Ragnarsson Fastigheter

Utvecklingsinriktad Ekonom till Ragnarsson Fastigheter

Är du en driven och prestigelös person som trivs i en trygg och familjär organisation? Har du erfarenhet av redovisning och arbete inom ekonomi och som nu är redo för ett nästa steg? Då kanske du är exakt rätt för rollen som ekonom hos Ragnarsson Fastigheter i Örebro. Vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ragnarsson Fastigheter
Ragnarsson Fastigheter AB är ett familjeägt företag som verkar efter mottot kvalitet och långsiktighet. Vår affärsidé är att äga, förvalta och förädla egna fastigheter.

Ragnarsson Fastigheter äger och förvaltar ca 600 lägenheter. Ett bra boende handlar om mer än den fysiska miljön innanför hemmets väggar. Därför är vi angelägna om att skapa attraktiva miljöer även omkring våra fastigheter. Som anställd hos oss blir du en del av ett tryggt och familjärt bolag där allas bidrag är viktigt för fortsatt utveckling och tillväxt.

Om tjänsten
Rollen som utvecklingsinriktad ekonom innebär att arbeta brett med ekonomi och den ekonomiska förvaltningen. Du kommer arbeta med den löpande bokföringen och redovisning enligt K2, inkasso, hyresavisering och hyresreskontra. Vidare hanterar du fakturor, kund- och leverantörsreskontra och redovisning av skatt och moms. Du arbetar även med anläggningsregister, budget, löner, lån- och pantbrevsregister samt fastighetsskatt.

Som ekonom hos Ragnarsson Fastigheter får du möjligheten att utvecklas inom ekonomiarbetet och på sikt innebär rollen att ansvara för ekonomiavstämningar och att ta fram rapporter och underlag till ägarna, och till viss del även upprättande av såväl årsredovisning som koncernredovisning. Då rollen är bred kommer den även innebära att hantera information och kommunikation till våra kunder, ta emot besökare och svara i telefon.

Tjänsten är heltid, men möjlighet till deltid finns, 75-100 %. Tjänsten är placerad i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och/eller redovisning alternativt har du förvärvat samma kunskap genom arbetslivserfarenhet inom området. Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt rör dig obehindrat i Microsoft Office miljö. Har du erfarenhet av liknande arbete, gärna inom fastighetsbranschen, är det extra meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen som ekonom är du driven och trivs med att ta stort eget ansvar. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs som bäst i en roll med många kontaktytor. Du är en prestigelös och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta och lära av andra. Du ser det som en självklarhet att i ett litet team behöver alla hjälpas åt och att arbetet även kan innebära arbetsuppgifter utanför ditt huvudsakliga ansvarsområde

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper i denna rekrytering.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mejl anneli.wallin@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Sista ansökningsdag 26 mars 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)