Hoppa till innehåll
Atria Sweden AB logotyp

Senior Developer till Atria i Sköllersta

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en fullstack Senior developer inom C#, .Net till hela utvecklingskedjan hos Atria i Sköllersta, strax utanför Örebro

Har du lång erfarenhet som fullstackutvecklare och är vass i C#, .Net, webbtjänster, MS SQL samt integrationsutveckling och vill jobba verksamhetsnära? Vill du vara med och forma framtiden inom Atrias IT-utveckling? Bra! Atria i Sköllersta, strax utanför Örebro söker en Senior fullstack Developer som bidrar med erfarenhet och drivkraft till integrationsutvecklingen.

Som en Senior Developer kommer du tillsammans med teamet att arbeta produktionsnära med avancerade integrationer och utvecklingsprojekt. Hos Atria har du möjlighet att bidra med dina idéer i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka utvecklingen. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Senior Developer hos Atria kommer du arbeta för hela den svenska verksamheten och med ett nära samarbete med övriga länder inom Atriakoncernen. Du arbetar produktionsnära och ges en unik möjlighet att var med i hela utvecklingskedjan från behov och idé till färdig IT-lösning. Tjänsten omfattar ett stimulerande, utvecklande och mångsidigt arbete med utvecklingsprojekt på kort och lång sikt i olika storlek och omfattning.

På Atria vill man bidra till en godare vardag och en hållbar framtid för alla. I det teamet som du kommer att tillhöra arbetar ni tillsammans för att nå det gemensamma målet.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:
  • Utveckla och underhålla integrationer mellan system.
  • Felsöka och lösa problem med IT-system.
  • Fånga upp och samla in behov från verksamheten och översätta dessa till utvecklingsorder.
  • Delta i affärsprojekt som IT-representant.
  • Arbeta aktivt med våra externa IT-partners för att utveckla Atrias miljöer.
  • Planera och prioritera arbetet tillsammans med kollegor och IT-ledning.
  • Samverkan med befintliga och framtida IT-partners
Värt att veta

Du ingår i ett mindre team som består av tre utvecklare och i rollen rapporterar du direkt till chefen för IT-utveckling. Tjänsten är en ersättning för en pensionsavgång. Det finns möjligheter till hybridarbete, ca två dagar i veckan eller mer utifrån verksamhetens behov. Start sker så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Som utvecklare kommer du ingå i tvärfunktionella utvecklingsprojekt med både kollegor lokalt samt med motsvarande IT-avdelning i Finland. Du kommer även arbeta nära externa samarbetspartners samt andra bolag inom koncernen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en akademisk examen inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande företag och har goda kunskaper i C#, .Net, webbtjänster, MS SQL samt integrationsutveckling. Det är meriterande om du arbetat med affärssystemet M3. Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska.

Som person har du lätt att skapa relationer med andra människor, trivs att arbeta i team och är lyhörd. Du är driven, ödmjuk och prestigelös utan att för den skull tumma på kvaliteten i leverans. Du motiveras av att coacha dina kollegor och få framdrift i projekten. Vidare så har du förmågan att prioritera ditt arbete och ett intresse för att utveckla dig själv och dela med dig av kunskaper till dina kollegor.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG IT Digital, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Atria Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital