Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Serviceelektriker till Assemblin El Örebro

Ansök nu
Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor? Då är Assemblin rätt väg framåt för dig!

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med fler serviceelektriker. I Örebro har vi stora ramavtalspartners och är breda på både service samt säkerhet.

Vi erbjuder

Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från servicechef och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, korta beslutsvägar och högt i tak. Servicechef Johan Nilsson är delaktig i all serviceverksamhet och finns alltid nära till hands då vi strävar efter att ha en tight avdelning där alla hjälper varandra och jobbar tillsammans för att nå våra mål. Vi har högt i tak i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla serviceavdelningen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande serviceprojekt på gång, samt flera löpande avtalspartners och dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!

Som serviceelektriker på Assemblin i Örebro erbjuds du även förmånsbil enligt vår policy.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 15/10 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Johan Nilsson på telefonnummer 010 472 40 97 eller via e-post johan.x.nilsson@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson
Johan Nilsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare