Hoppa till innehåll

Distriktsansvarig säljare - maskin till Mälardalen / Värmland

Om du är en relationsskapande säljare med ett högt driv som vill jobba med tekniskt avancerade produkter ska du söka tjänsten som distriktsansvarig maskinsäljare till AMADA.

Arbetsuppgifter
Som säljare hos oss kommer du att ha försäljningsansvar för ett omfattande produktsortiment av plåtbearbetningsmaskiner. Du marknadsför och säljer avancerade plåtbearbetningsmaskiner mot kunder inom tillverkande industri. I rollen ingår att bearbeta nya kunder samtidigt som du utvecklar relationerna med befintliga kunder. Du kommer också utföra demonstrationer för kunder och deltaga på olika mässor. Du utgår från ditt hem har tillgång till tjänstebil.

Du förväntas vara på resande fot i stort sett alla dagar i veckan. Det förekommer ibland även kundresor till UK, Frankrike och Japan. Under introduktionen erbjuds du ett omfattande introduktionsprogram som delvis sker i England.

I tjänsten ingår att:

 • Sälja AMADA:s produktsortiment för plåtbearbetning samt tillbehör och servicekontrakt
 • Besöka kunder och prospekts i distriktet
 • Presentera lösningar baserade på behovsanalysen
 • Göra underlag för offert
 • Skapa nya affärsmöjligheter

Vad har Peter Book, försäljningschef, att säga om hur det är att jobba på AMADA? 

"Välkommen till ett säljteam med viljan att göra affärer. Vi har ett starkt varumärke och ett brett sortiment som matchar kundens behov. Vårt motto är att växa tillsammans med våra kunder och skapa långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen som säljare hos oss behöver du vara driven, målmedveten och strukturerad."

Läs mer om vad Peters kollegor har att säga på https://career.masterhelp.se/amada

Om dig
Vi söker dig som är engagerad, driven och lite av en ”vinnarskalle”. Du är social, kommunikativ och gillar att skapa långsiktiga relationer. Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av försäljning av tekniskt krävande produkter samt en eftergymnasial utbildning inom maskin, elektronik eller motsvarande område. Det är också meriterande om du är van vid att utgå hemifrån och att arbeta ute under veckorna.

Vi söker dig som:

 • Är van vid att jobba självständigt
 • Är pedagogisk och kan förklara lösningar för kunden
 • Är duktig på att vårda befintliga kunder
 • Är strukturerad och duktig på att organisera
 • Har grundläggande IT-kunskap
 • Talar flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
 • Har B-körkort

Meriterande om du kommer från tillverkande industri eller har erfarenhet av laser, kantpressar eller stansmaskiner.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds ett fritt arbete som säljare där du får arbeta med högkvalitativa produkter. Du kommer jobba i en spännande internationell miljö och har möjlighet att resa utomlands i tjänsten. Du erbjuds ett förmånligt traktamente när du reser i tjänsten.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson. Du når Victor på tel. 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
AMADA grundades 1946 av Mr Isamu Amada och producerade från början bandsågsblad. Grundaren av företaget drev verksamheten vidare till att tillverka bockningsmaskiner, följt av revolver, stansmaskiner och laserskärningssystem. Dagens globala verksamhet består av 80 företag som bedriver verksamhet i 70 länder. Mer än 60 år senare så har AMADA över 9000 anställda och 3100 konstruktion- och tekniska patent. AMADA är nu en världsledande inom plåtbearbetande maskiner och tekniska lösningar.
Amada Scandinavian AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
04 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Umeå
Försäljning
Företagslogga
Utland
Övrigt
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga