Hoppa till innehåll
ADVOKATHUSET ACTUS, AB logotyp

Biträdande jurist eller advokat till Advokathuset Actus AB

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss på Advokathuset Actus välkomnas du till en modern arbetsplats med många medarbetare och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med alla byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning. Ditt arbete kommer till stor del att vara självständigt men alltid ske under handledning av en delägare. För att underlätta ditt arbete har Advokathuset Actus ett omfattande administrativt stöd för alla jurister.

Kvalifikationer
Du som söker till oss har en juristexamen. Det är ett krav att du har erfarenhet av juridiskt arbete på annan advokatfirma, myndighet eller att du är tingsmeriterad. Vi ser att du har bosättning i närområdet. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du social och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Anställningsvillkor
Provanställning,
heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Låter detta som din
nästa utmaning? Välkommen med
din ansökan senast 16 augusti 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi önskar att du skickar in
din ansökan via e-post rekrytering@advokaternas.se och att du bifogar CV, betyg och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten så kan du mejla oss dina frågor.
ADVOKATHUSET ACTUS, AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Advokathuset Actus
Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och
Karlstad. Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag. Vi har under många år haft ett stort ärendeinflöde och söker därför löpandes efter nya medarbetare.

På vår hemsida www.advokaternas.se
finns mer information om oss och vår verksamhet.