Hoppa till innehåll

Snickare till Adolfsson Bygg Örebro sökes!

Har du arbetat som snickare något år och är redo för en ny utmaning? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med möjlighet att arbeta självständigt? Ta chansen och sök tjänsten som snickare till Adolfsson Bygg Örebro!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Adolfsson Bygg Örebro en snickare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Adolfsson Bygg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Adolfsson Byggs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emma.hornsten@pn.se

Du erbjuds
  • Koordinerande arbetsuppgifter som präglas av ansvar och självständighet
  • Varierad arbetsplats med högt tempo och god sammanhållning
Arbetsuppgifter
Som snickare hos Adolfsson Bygg kommer du utgå från Örebro. Du har en varierad roll där du kan få arbeta med allt från snickeri, servicejobb och bygga upp olika typer av event. Du blir en viktig medarbetare där du kommer få möjligheten att arbeta både i grupp men även självständigt.

Vi söker dig som:
har arbetat som snickare något år. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har B-körkort. Det är även meriterande om du har tillgång till egen bil.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som snickare hos Adolfsson Bygg. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Hörnsten

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Adolfsson Bygg logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Mia Haaster
Email

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Fastighet
Företagslogga
Örebro stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Karlskoga
Bygg & Hantverk
Företagslogga