Hoppa till innehåll
Admit Ekonomi AB logotyp

Redovisningskonsult till Admit Ekonomi Örebro

Är du redovisningskonsult, med erfarenhet av byråarbete eller liknande? Då har vi det perfekta arbetet för dig! Admit Ekonomi AB söker en ekonom som vill jobba i en stimulerande arbetsmiljö, och som lockas av att vara en i teamet kring vårt kontor.
Vi finns på Behrn Arena i Örebro.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningskonsult kommer du att sköta dina uppdrag tillsammans med dina kollegor i Örebro. Du kommer vidare att få arbeta med mycket spännande kundföretag belägna runt om i Sverige, främst ägarledda entreprenörsföretag.

Som redovisningskonsult kommer du vara en del av kundföretagets ekonomifunktion. Du kommer arbeta med löpande redovisning, bokslut och rådgivning.

Du kan vara kvalificerad/auktoriserad konsult. Eller så tror vi att Du kommer stimuleras av en utveckling mot auktorisation som Admit kommer att supporta fullt ut.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är ekonom, civilekonom, YH-utbildning eller motsvarande och som har erfarenhet av redovisning.

Vi ser även att du har ett proaktivt arbetssätt och ett intresse för affärssystem är positivt.

Som person är du noggrann och du är van att ta ansvar. Utöver detta har du en prestigelös och positiv inställning samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Information och ansökan
Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Lovisa Marlowe på vårt kontor i Örebro. Ansökan senast 31 oktober 2023 till lovisa.marlowe@admit.se.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Admit Ekonomi och Stockwik

Admit Ekonomi är numera en del av Stockwik koncernen.

Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper;

Rätt företag, rätt människor, rätt värderingar. Lär mer här: www.stockwik.seAdmit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Idén föddes ur insikten att redovisning skall skötas av dem som är bäst på det.

Idag är vi ca 40 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Örebro, Fjugesta och Karlskoga som levererar trygghet till små och medelstora företag som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Vår affärsidé:
Admit erbjuder företag kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet.

Vår vision:
Vi vill uppfattas som kundens egen ekonomiavdelning och stå för leverans i en kunskapsmässig framkant oavsett bransch.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare