Hoppa till innehåll
Adecco logotyp

Adecco Konsultchef

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

Som Konsultchef kommer du att tillhöra vårt Volvoteam och du kommer att arbeta med några av våra största kunder inom Adecco Sverige. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrningstjänster av kollektivanställda till vår kund och hanterar stora volymer konsulter vilket ökar vikten på ett nära samarbete och att kontinuerligt bygga relationer med kund, konsult och kollegor. Rollen är varierande, vilket kräver att du är lösningsfokuserad och flexibel.

Som Konsultchef är du ledare med personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos vår kund. Med hög närvaro är vi en viktig faktor för kundens bemanningsbehov. Du kommer att utgå från kontoret i Växjö, men efter behov arbetar vi även i Volvos lokaler i Braås där vi är nära kund och våra konsulter. Arbetstiden i denna roll är dagtid. I tjänsten så kommer det förekomma regelbundna resor, därför är ett körkort samt tillgång till egen bil ett krav.

Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du får stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag, vi kan verkligen säga att ingen dag är den andra lik. Hos oss på Adecco står alltid människan i fokus och likaså våra värderingar; Passion, Laganda, Kundfokus, Ansvar och Entreprenörsanda.

Vad kommer du göra

Arbetsuppgifterna är varierande med alltifrån rekrytering av konsulter, utvecklingssamtal, merförsäljning, samt en stor del planering och personalfrågor. Du rapporterar direkt till vår Branch Manager. Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, vilket medför att vi vid behov hjälper varandra med olika uppgifter inom bemanningen. Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Entrepreneurship, Responsibility, Customer Centricity and Team Spirit och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa touchpoints. Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla!

Om dig

Du är en god ledare och förebild som bidrar till en hög konsultnöjdhet. Du brinner för affären och leverans där du har kund och kandidat i fokus! För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som Konsultchef alt. en liknande roll inom bemanningsbranschen. Du bygger förtroendeingivande relationer, är affärsmässig och innehar en förmåga att kunna fånga upp kunders önskemål. Som person är du ansvarstagande, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Om du skulle beskriva dig själv med attributen nedan så vill vi höra mer om dig!
  • Kommunikativ: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. • Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, kandidaternas och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen.
  • Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera.
  • Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.
Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 5/8. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vissa delar av processen kan även ske på engelska. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta. Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta Nordic Recruitment Leader Behrooz M. Langseth via email: Behrooz.malaekeh@adeccogroup.com

Välkommen med din ansökan!

Varför välja oss

Det är en spännande tid att vara en del av vårt team! Vi är stolta över att vara ett ledande globalt företag vars kunskap är efterfrågad och vi bryr oss om att göra det bästa jobbet vi kan för att säkerställa en bättre framtid för alla. Vi gör detta genom att bygga vår Future@Work strategi som ett enat team av 30 000+ kollegor som arbetar i över 60 länder globalt.

Du får tillgång till en mängd intressanta jobb och karriärer över vår omfattande portfölj av globala varumärken. Vi ger våra kollegor möjlighet att arbeta på de smartaste och mest effektiva sätten för att uppnå total balans mellan kraven i både deras jobb och liv i övrigt. Det är därför vi ger dig den autonomi och det stöd du behöver för att arbeta på det sätt som gör dig mest produktiv, trygg och insiktsfull.

Att sätta människor först, jobba med en kollektiv anda och konstant vilja utvecklas - det är vad vi står för på Adecco Group. Här är vi alla individer med ett unikt perspektiv på den värld vi lever i. Det är det som gör oss starkare. Vem du än är och oavsett din bakgrund kan du vara dig själv. Vi strävar efter att bygga vidare på de attribut som gör dig till den du är. Vi erbjuder kompetensutveckling på flera olika sätt, som vi hoppas stillar din nyfikenhet samtidigt som vi delar färdigheter, kunskaper och expertis för att växa tillsammans.

Var med och påverka där det verkligen behövs.

Lär känna vår rekryteringsprocess

Som en global organisation med flera varumärken och med flera olika roller kan vår ansökningsprocess variera. Vi vill hjälpa dig lyckas i din rekryteringsprocess och har därför listat några tips som vi hoppas får dig att känna dig mer trygg genom processen med oss.

På vår karriärsida hittar du några av de viktigaste stegen du kan förvänta dig av processen och som kan vägleda dig på vägen.

Som en av världens största arbetsgivare tror vi på talang oberoende av bakgrund och fokuserar på de olika och unika färdigheter som våra medarbetare har med sig. Vi strävar efter att främja en kultur av tillhörighet och syfte, en miljö där alla kan trivas och känna sig engagerade och där skillnad respekteras och värderas. Vårt engagemang för rättvisa, lika möjligheter, inkludering och mångfald är en del av vårt bredare engagemang för att respektera grundläggande mänskliga rättigheter i hela vår värdekedja. Adecco Group är stolt över att vara en arbetsgivare för lika möjligheter.
Adecco logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.