Verkstadsarbetare till kund i Örebro

Verkstadsarbetare till kund i Örebro

Om tjänsten
Som Verkstadsarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med att producera nya dörrar till diverse arbetsfordon. Arbetet består av att montera, svetsa och skruva ihop nyprudcuerade dörrar till fordon som företaget underhåller och servar åt sina kunder. Du kommer jobba i par med en kollega största delen av arbetstiden. Uppdraget är på heltid med start omgående och löper ungefär 6 månader fram med chans till förlängning. Uppdraget är i Örebro hos en av våra kunder, arbetstiderna är 7-16.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som montörer, snickare, plåtslagare, verkatdstekniker eller annat jobb där du fått bred förståelse för verkytg av olika slag. Du ska ha intresse för det tekniska och ha fallenhet för att bygga och snickra, har du dessutom ett öga för mekanik så kommer det hjälpa dig. Arbetsuppgifterna är flexibla och därför krävs det att du har bred kompetens för att lösa helheten. För att lyckas i tjänsten behöver du vara händig, lösningsorienterad, kreativ och driven.

Viktigt för tjänsten är:
- Att ha verktygsvana.
- Erfarenhet av liknande jobb, händig.
- Driven.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Verkstad, Svets, Örebro, Nyproduktion, Adecco.

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.