Montör till Örebro

Montör till Örebro

Om tjänsten
Som Montör hos vår kund kommer du att montera diverse produkter och moduler enligt ritningar. Det material du främst kommer arbete med är de plåtprodukter som produceras på platsen. Du kommer jobba mycket på egen hand, som en del av en mindre arbetsgrupp. Uppdraget är på heltid med start omgående och löper ungefär 6 månader fram med chans till förlängning. Uppdraget är i Örebro hos en av våra kunder, arbetstiderna är 7-16.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som Montör. Du ska ha erfarenhet av liknande arbete sen tidigare och ha kunskaper i att läsa ritningar. Du bör ha en tekniskbakgrund och vara en person med arbetsmoral. Arbetsuppgifterna kan bådevara repetitiva och varierande då det är olika typer av monteringsjobb som ska utföras. För att lyckas i tjänsten behöver du vara händig, självgående och noggrann.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av montering.
- Kunskaper i ritläsning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du social, noggrann och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Industri, Stål, Örebro, Adecco.

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.