Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vi på Adecco växer och söker nu en Montör till vår kund i Örebro som kan kompletera oss och bli en del av vår tillväxtresa. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om tjänsten
Som Montör hos vår kund kommer du att arbeta med montering av olika slag. Montering är av stor variation, men viss repetition kan förekomma. Du kommer jobba mycket på egen hand, som en del av en större arbetsgrupp, och svårighetsgraden på monteringsjobben varierar. Uppdraget är på heltid med start omgående och löper 6 månader fram med stor chans till förlängning. Uppdraget är i Örebro, arbetstiderna är 7-16.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av monteringsjobb sen tidigare. Du ska ha intresse för det tekniska, vara händig och ha fallenhet för att bygga. Har du dessutom ett öga för mekanik så kommer det hjälpa dig. Arbetsuppgifterna är flexibla och därför krävs det att du har bred kompetens för att lösa helheten. För att lyckas i tjänsten behöver du vara händig, lösningsorienterad, kreativ och ordningsam.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av monteringsjobb.
- Tekniskt intresserad, kreativ och händig.
- Ansvarstagande och ordningsam.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du noggrann, effektiv och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Montering, Örebro, El, Industri, Adecco.

Mer info
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare