Hoppa till innehåll
Ansök nu

Om tjänsten
I rollen som maskinoperatör kommer du tillsammans med ett kompetent produktionsteam ansvara för den allmänna driften och skötseln av våra extruderlinjer som är en processindustri. Du säkerställer att vi levererar produkter av högsta kvalité och bidrar med förbättringsförslag inom vår produktionsprocess. Tillsammans med engagerade kollegor och produktionsledning kommer du att ansvara för att driva, optimera och förbättra vår effektivitet i extruderingen.

Som maskinoperatör ansvarar du för produktens kvalitet, maskinens drift samt arbetar aktivt med reducering av materialspill och reklamationer. Det dagliga arbetet innefattar bland annat övervakning och justering av maskinerna, kvalitetskontroller, materialpåfyllnad och truckkörning. Vi kör den största delen av vår produktion i kontrollerad miljö och renrum, varför det är extra viktigt med ordningssinne och noggrannhet mot de högt ställda kraven det innebär.

Arbetet är förlagt på rullande intermittent 3-skiftsarbete.

Om dig
Vi söker dig som har ett tekniskt kunnande och har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Du har god vana av truckkörning samt erfarenhet av skiftarbete. Har du dessutom erfarenhet inom film och foile och materialkunskap med fokus på extrudering kommer det vara till fördel men inget krav.

Vi söker
Vi söker dig som är driven, snabblärd och gillar när det är ett högt tempo. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du känner ett stort ansvar för de produkter du framställer och lämnar bara ifrån dig material som du är stolt över. Du arbetar både självständigt och i grupp med ett kunnigt team runt dig, därför ställs det krav på god samarbetsförmåga och en god kommunikation.

Om Loxy Sweden
Loxy är en ledande global leverantör av avancerade film- och foliematerial lösningar. Med ett ursprung som limnings- och tätningsexperter till textilindustrin, har vi utvecklat avancerad teknik för att lösa de mest utmanande uppgifterna i olika polymerfilmapplikationer. Hos Loxy erbjuds du att arbeta i en global miljö med produktionsenheter i Norge, Sverige, Polen och Shanghai.

Med framåtanda som drivkraft, har Loxy genomgående hittat sätt att hjälpa sina kunder att lyckas. Loxys framgångar beror till stor del på vår grundläggande expertis inom polymera material och deras djupa förståelse för de industrier de arbetar med.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Fredriksson via Adecco 070-488 12 75.

Sista ansökningsdag är 2023-06-04. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare