Låstekniker till Örebro

Låstekniker till Örebro

Om tjänsten

Som Låstekniker kommer du att arbeta ut på projekt hos kund i Örebro med omnejd för att installera och serva lås. Eftersom att företaget har ett brett utbud av lås så kommer din vardag att vara väldigt varierande. Detta på grund av att varje kund har olika behov utav lås som ska installeras på deras specifika projekt. Du kommer att jobba en del självständigt, men även i team tillsammans med andra. Första tiden i tjänsten kommer du få chansen att gå bredvid en Låstekniker med mer rutin på företaget. Arbetstiderna är 07-16.

I din roll som Låstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Installera och serva lås.
- Befinna sig ute hos kund på deras olika projekt.

Tjänsten som Låstekniker är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med stor chans till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har körkort. Om du har certifiering inom lås så är det meriterande. Har du en utbildning inom låsteknik och söker erfarenhet så kan denna möjlighet också vara för dig. Därmed kan du ansöka om du har erfarenhet av att jobba med lås sen innan och även om du inte har någon gedigen erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlighet, så är du social, initiativtagande, händig och lösningsorienterad så är detta en perfekt tjänst för dig.

Viktigt för tjänsten är:
- Grundläggade utbildning inom lås.
- Gärna erfarenhet inom lås.
- Initiativtagande, händig och lösningsorienterad.

Företaget är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag som erbjuder smarta säkerhetslösningar i teknisk framkant, företaget har idag 26 kontor, 25 butiker och 400 medarbetare runt om i Sverige. De leverar helhetslösningar inom säkerhet, både inom installation och service. Här kommer du till en arbetsplats som tar hand om sina medarbetare och som alltid sätter kunden i fokus.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Låstekniker till Örebro, Lås, Låstekniker, Örebro, Bygg, Projekt.

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.