Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Låstekniker till Adecco i Örebro

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av låsteknik och söker nästa möjlighet? Då har vi ett jobb för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som låstekniker kommer vara att installera och serva diverse låsfunktioner ute på byggarbetsplatser runt om i Örebro, det gäller ett brett utbud av lås så din vardag kommer att vara väldigt varierande. Du kommer att jobba självständigt, men även i team tillsammans med andra.

Vem trivs här?
Du ska ha körkort och du ska inneha certifiering. Därmed ska du ha erfarenhet av att jobba med lås sen innan. Utöver det så läggs stor vikt vid personlighet, så är du social, initiativtagande, noggrann och lösningsorienterad så är detta en perfekt tjänst för dig.

Om uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med stor chans till förlängning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden och uthyrd till vår kund i Örebro. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök" intill annonsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: pontus.enblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lås, Låsteknik, Låsmontör, Bygg, Anläggning, Adecco, Örebro.

Mer info
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare