Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kantpressare till kund i Örebro

Om tjänsten
Som Kantpressare/Maskinoperatör hos vår kund kommer du att pressa kanter på de plåt produkter som produceras på företaget. Arbetet består av att med hjälp av Amada eller Trump maskiner, pressa kanter på diverse plåthyggen. Du kommer jobba mycket på egen hand, som en del av en mindre arbetsgrupp. Uppdraget är på heltid med start omgående och löper ungefär 6 månader fram med chans till förlängning. Uppdraget är i Örebro hos en av våra kunder, arbetstiderna är 7-16.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med Amada eller Trumf. Du ska ha erfarenhet av liknande arbete sen tidigare eller ha utbildning i ämnet, utöver det måste du ha kunskap i att läsa ritningar. Du bör ha arbetserfarenhet inom industri samt vara en motiverad person med arbetsmoral. Arbetsuppgifterna kan ibland vara repetitiva, men varierande arbetsuppgifter förekommer också. För att lyckas i tjänsten behöver du vara motiverad, händig, noggrann och ordningsam.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet eller utbildning inom Kantpressning.
- Erarenhet av industri och ritläsning.
- Jobbat med Amada och/eller Trumf.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du social, noggrannoch arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Pontus Enblom via Adecco´s växel 0101737300 alt. 0736847093

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Kantpressare, Örebro, Industri, Adecco.

Mer info
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare