Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Gruppledare natt till terminal i Örebro!

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi på Adecco letar efter en engagerad gruppledare för nattskiftet inom terminalarbete, som kommer att ha ansvaret att leda och stödja vårt dynamiska team i Örebro Du kommer som gruppledare vara ansvarig för att säkerställa att alla arbetsprocesser och rutiner följs noggrant, hantera och lösa eventuella problem och utmaningar som kan uppstå under natten samt rapportera och dokumentera nattliga aktiviteter och händelser. Du kommer även som gruppledare att utföra och stötta gruppen i de dagliga atbetet på terminalen, såsom truckkörning, sortering, lossning etc. Arbetstiden som gäller är ständig natt 22-06:30.

Om dig
Vi söker en kandidat med gedigen bakgrund inom terminalverksamhet och/eller logistik. Den ideala kandidaten kommer att ha ledaregenskaper och en förmåga att motivera och utveckla team till framgång. Kommunikation är en nyckelaspekt i denna roll, och den sökande bör ha god kommunikationsförmåga för att underlätta effektiv informationsöverföring inom organisationen. Vi värdesätter även förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut samt att hantera stressiga situationer med lugn och beslutsamhet. För att lyckas i rollen krävsa att du har förmågan att leda och fördela arbete, är ordningsam samt initiativtagande.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet av terminalarbete
- Meriterande med dokumenterad erfarenhet av ledarskap
- Sökande förväntas vara bekväm och beredd att anpassa sig till nattliga arbetsrutiner.
- Bekväm att leda och fördela arbete
- Truckkort A-B samt truckvana
- ADR 1.3
- Datorvana

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du flexibel, ordningsam och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på: evelina.wikstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Terminal, Terminalarbetare, Gruppledare, Natt, Örebro, Adecco.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.