Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Student? Arbeta extra som installationsassistent!

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter ett nytt uppdrag där du får möjlighet att arbeta fysiskt och vara på resande fot under arbetsdagen? Just nu söker vi efter dig som vill börja jobba som installationsassistent på deltid hos företaget Assist Workshop. Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

På Assist Workshop kommer du att bli en del av ett härligt gäng medarbetare på en arbetsplats med positiv och välkomnande atmosfär. Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget under hela din studietid. Arbetet är förlagt måndag till fredag under dagtid. Vi startar nu upp en ny studentpool hos Assist Workshop med flera kollegor från Academic Work. Du och dina kollegor i studentpoolen förväntas tillsammans stötta upp vid arbetstoppar och frånvaro av ordinarie personal. Dina kollegor i studentpoolen är studenter precis som dig och arbetar deltid.

Vi söker dig som är student och vill arbeta deltid. Antalet pass varierar beroende på företagets behov och det är en fördel om du är flexibel och beredd att hoppa in med kort varsel. Du erbjuds ett varierande arbete som kombineras med dina studier. Ditt uppdrag kommer att vara att tillsammans med installatören åka ut och hjälpa kunder efter deras önskemål. Här erbjuds du en varierande vardag där varje dag styrs utifrån kundens behov.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier.
 • Möjlighet att arbeta mer under sommarlov och andra lov.
 • Möjligheten att bli en del av ett härligt gäng med god stämning.


Arbetsuppgifter
 • Din främsta arbetsuppgift kommer vara att assistera installatören med allt denne behöver hjälp med. Det kan innefatta bland annat att bära vitvaror, plocka undan skräp, köra bil. I rollen som installationsassistent förekommer även uppdrag utanför Örebro. Det är lika vanligt förekommande med bilfärder upp till 30 mil på en dag som uppdrag inom centrala Örebro.


Kvalifikationer
 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du behöver därmed vara studerande fram tills minst januari 2025. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
 • Är beredd på att arbeta fysiskt med kroppen då det kan förekomma en del tunga lyft i arbetet.
 • Är tillgänglig för att jobba minst 2 pass i veckan under terminerna och mer under ledigheter och klämdagar såsom jul- och sommarperioder.
 • Har B-körkort
 • Kan kommunicera på svenska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan.
 • Arbetstider: Dagtid 8-17
 • Placering: Örebro
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 april 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se