Hoppa till innehåll

SOUSCHEF TILL CONVENTUM I ÖREBRO

Älskar du att laga mat och skapa minnesvärda matupplevelser? Då är det här din chans! På Conventum, en ledande kongressanläggning i Örebro, letar vi efter en skicklig och idérik souschef som är redo att ta vårt kök till nya höjder. Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Sök idag!Om tjänsten

Conventum är stolt över att vara en ledande kongressanläggning i Sverige, ägd och drivs av Elite Hotels of Sweden. Med en unik kombination av moderna möteslokaler och en passion för högklassig matlagning, strävar vi efter att erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse varje gång de besöker oss. Vår köksmästare, Joppe Sten, är en välrenommerad expert inom sitt område och ledare för ett team som värdesätter kreativitet, samarbete och precision.

Som vår nya souschef kommer du att arbeta nära vår köksmästare och vara en nyckelspelare i att utveckla vårt fantastiska utbud. Du kommer att ha ansvar för att leda och inspirera vårt team av kockar, säkerställa hög kvalitet på matlagningen och vara med och skapa menyer som imponerar våra gäster. Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra kunder får en gastronomisk upplevelse som överträffar deras förväntningar.

Du erbjuds:

 • En spännande och dynamisk arbetsmiljö i en väletablerad kongressanläggning.
 • Möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror och modern köksteknik.
 • En plattform för din personliga och professionella utveckling inom köksbranschen.
 • En chans att vara en del av Elite Hotels of Sweden och deras växande nätverk av framstående anläggningar.


Arbetsuppgifter
 • Tillsammans med köksmästaren sätta menyer och planera för kommande arrangemang
 • Tillaga bankettmiddag, konferenslunch, buffé och göra konferensfika.


Kvalifikationer
 • Har någon form av restaurangutbildning alternativt motsvarande erfarenhet från branschen.
 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen, gärna med ledande befattningar.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Stresstålig
 • inspirerande
 • innovativ
 • Serviceinriktad

Du är den som alltid strävar efter att ständigt förbättra och höja nivån på ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en hektisk miljö och kan behålla lugnet under tryck. Vi ser att du som söker är en lagspelare med förmåga att motivera och coacha ditt team till framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare