Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Skördemottagare till Lantmännens silo i Odensbacken sökes!

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du ett heltidsjobb med start i augusti och 4-6 veckor framåt? Är du dessutom självgående, serviceinriktad och gillar att ta dig an olika typer av uppgifter så kan det vara dig vi söker.Om tjänsten

Nu söker Lantmännen skördemottagare på heltid till Odensbacken här i Örebro. När skörden ökar gör även behovet av personal det, därför söker vi nu dig som är intresserad av ett heltidsjobb under sensommaren. Som skördemottagare kommer du att arbeta med provtagning av skörden, mottagsregistrera den skörd som levereras av bönder och även städa runt och i silon. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds

 • Värdefull erfarenhet av att arbeta med skördemottagning
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner från Academic Work
 • En tydlig introduktion för att få rätt förutsättningar att kunna leverera i rollen


Kvalifikationer
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
 • Har körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet
 • Är orädd för höga höjder och trånga utrymmen
 • Har fyllt 18 år

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att jobba i Office-programmen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se