Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nu fyller vi på vår studentpool på XXL!

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en ihärdig och tävlingsinriktad person som gillar att kavla upp ärmarna och arbeta i högt tempo? Studerar du på högskola eller universitet och söker ett aktivt arbete där du får möjligheten att komma ifrån skolmiljön och tjäna lite extra pengar? Då är det dig vi söker för studentuppdrag hos XXL centrallager i Örebro.Om tjänsten

Nu är det dags att fylla på vår studentpool igen och därför söker vi nya lagermedarbetare till ett deltidsuppdrag på XXL centrallager i Örebro. XXL har under de senaste åren arbetat med att bygga upp en stark företagskultur som genomsyrar hela organisationen. Deras kärnvärden är entusiasm, öppenhet, hjälpsamhet och resultatfokus. Som medarbetare på XXL centrallager är du mycket tävlingsinriktad och älskar att utmana dina kollegor i tävlingar som anordnas varje månad.

I tjänsten kommer du att arbeta extra vid behov under skolterminerna samt täcka upp för semesterfrånvaro under övriga ledigheter. Du behöver vara tillgänglig för jobb minst två pass i veckan, främst måndagar och tisdagar.

För denna tjänst krävs att du kan uppvisa ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
 • Som lagermedarbetare på XXL kommer du att arbeta såväl i grupp som individuellt. Du är alltid en del av ett team, men vissa arbetsuppgifter utför du på egen hand och vissa utför ni som en hel grupp. Våra studenter hjälper främst till på två avdelningar, Autostore och Retur. På Autostore arbetar du med att placera in varor i ett robotliknande system som på andra sidan plockar ut varor och skickar till butik. Returavdelningen hanterar de returer som kommer in från onlinehandeln. Du kommer till exempel att arbeta med:- Inplacering i automatanläggningen- Att räkna och kontrollera varor- Kontrollera att produkterna är av nyskick och i rätt antal - Vika/packa om produkter, byta ut påsar och rolla/putsa- Godkänna returer digitalt


Kvalifikationer
 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har 1,5 - 2 år kvar av dina studier. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
 • Har goda verbala kunskaper i svenska
 • Tidigare har arbetat resultatinriktat mot uppsatta mål
 • Kan uppvisa ett ostraffat belastningsregister
 • Kan arbeta två pass i veckan varav 1 av dessa måste vara antingen mån, tis eller fre.
 • Har AM-, eller B-körkort och tillgång till moped/mopedbil/bil att ta dig med till och från arbetet.

Det är meriterande om du har truckkort eller om du tidigare har arbetat med fysiskt krävande arbeten.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad
Övrig information:
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid ca 14-16 timmar/vecka
 • Placering: Örebro, Pilängen
 • Arbetstider: Mån-tors = 06:30-15:15 / 15:15-23:00. Fredag = 06:30-14:00 / 14:00-21:30. Söndag = 08:00-15:30 / 15:30-23:00. Främsta behovet finns under mån-tis.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Vänersborg
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Askersund
Transport & Logistik
Företagslogga
Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Hallsberg
Transport & Logistik
Företagslogga