Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Marknadsförare på deltid inom sociala medier!

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med på Trollsmedjans tillväxtresa i en familjär och kreativ miljö? Som en del av Trollsmedjan har du möjlighet att forma din egen roll och dina arbetsuppgifter samtidigt som du får visa vad du går för inom marknadsföring! Är du intresserad av sociala medier och har ett stort driv samt ambition att alltid sikta högt? Då är rollen som marknadsförare något för dig!Om tjänsten

Trollsmedjan är en leverantör av smidesskyltar och dekorations smide till företag och privatpersoner. De har genom sin egna tillverkning skapat ett kvalitativt varumärke och fokuserar på e-handel inom norden. Med deras verkstad kan de leverera snabba anpassningar och speciallösningar efter kundernas behov, där ingenting är omöjligt. Som marknadsförare hos Trollsmedjan kan du komma att bli en viktig lagspelare i teamet.

Trollsmedjan erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition, möjligheten att utvecklas och ta dig ann nya utmaningar där det enbart är du själv som sätter gränserna. På Trollsmedjan jobbar det idag tre kollegor på företagets verkstad och lager som väntar på att välkomna dig som marknadsförare för att ta affärerna till nästa nivå! Det här är chansen för dig att bredda dina kunskaper inom sociala medier och samtidigt få komma till en arbetsplats som genomsyras av ödmjukhet och en familjär miljö.

Du erbjuds

  • Chansen att forma din egen roll och dina egna arbetsuppgifter
  • Inblick i ett företag under en tillväxtresa inom en spännande bransch


Arbetsuppgifter
  • Din uppgift är att med hjälp av content skapande bidra till en positiv tillväxt av Trollsmedjans egna varumärken. Detta kommer att göra genom att arbeta utefter en uppsatt marknadsplan och bland annat skapa samarbeten med bloggare och influensers. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar vid ett lyckat samarbete.


Kvalifikationer
  • Studerar minst 50% på eftergymnasial nivå och har mint 1,5 år kvar av studierna.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.
  • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med sociala medier i form av foto och redigering samt filmning och klippning.
    Utöver detta är det även meriterande om du har tidigare erfarenhet från Meta Business, Youtube, Pinterest och Adobe program.

I din ansökan vill vi att du motiverar hur du tidigare arbetet med kraven ovan, du får gärna bifoga material som du skapat!

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se