Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Lagermedarbetare till Stoneridge sökes!

Ansök nu

Som lagermedarbetare hos Stoneridge arbetar du i nära samarbete med produktionen och du får här en bred inblick över verksamheten. Vi söker nu dig som trivs i ett fysiskt arbete med tajta samarbeten bland personalen. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

På Stoneridge lager i Örebro arbetar omkring 25 framtida kollegor till dig. Här välkomnas du till en arbetsplats där både lager, produktion och kontor återfinns under samma tak i fräscha lokaler. Tillsammans med dina framtida kollegor arbetar ni alltid mot ett gemensamt mål, att erbjuda kvalitativt arbete åt deras kunder inom tunga fordonsindustrin.

Du erbjuds

 • Värdefull erfarenhet från lager och industri på ett internationellt företag
 • En arbetsplats som värnar om din trivsel och din utveckling

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du alltid att vara en del av ett team men vissa arbetsuppgifter kommer du att utföra på egen hand. Ditt arbete kommer främst bestå av att förse produktionen med material från lagret samt att styckpacka färdiga material åt kund. Här finns det även möjlighet för dig som vill och som visar framfötterna att på sikt få kompetens inom andra arbetsområden och utöka dina färdigheter! Under dina första arbetspass kommer du att gå bredvid en mentor som introducerar dig för rollen innan du är varm i kläderna för att köra igång på egen hand.Kvalifikationer
 • Har truckkort med behörighet A1-4 + B1-4.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska.
 • Kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret, vi ber dig därför redan nu beställa ett utdrag ur belastningsregistret på denna länk.
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från lager/industri.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
 • Samarbetsinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Örebro, Adolfsberg.
 • Arbetstider: På Stoneridge arbetar man antingen 2-skift eller 3-skift fördelat på förmiddags-, eftermiddags- & nattpass.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare