Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundtjänst + IT = Sant!

Ansök nu

TietoEvry och Academic Work i Örebro har ett väletablerat samarbete där vi under åren har rekryterat ett flertal supportstjärnor till TietoEvrys servicedesk. Är du i startgroparna av din karriär och tror att kombinationen IT och service kan passa dig perfekt? Eller har du alltid gått och längtat tills möjligheten att få in en fot i IT-branschen dyker upp? Tveka då inte att skicka in din ansökan!Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
 • Som IT-supporttekniker hos TietoEvry kommer du att arbeta med att leverera den bästa tänkbara servicen till företagets kunder. Målet för TietoEvry är att vara den bästa servicedesken i Sverige.

Här arbetar du tillsammans med ditt team för att lösa era företagskunders IT-utmaningar. Supportärendena som kommer in tar ni emot via mail eller telefon och ditt arbete är sedan att göra prioriteringar efter behov och tid. Det kan till exempel handla om servrar som ligger nere, lösenordsbyten, kontoadministration eller ärenden av tyngre karaktär där du med din IT-kunskap står till hjälp för att lösa problemen.Kvalifikationer
 • Har en genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning IT, men som minst, ett IT-intresse. I din ansökan ska ditt IT-intresse framgå tydligt.
 • Har erfarenhet av kundkontakt och trivs med att hjälpa kunder.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kundkontakt sker på båda språken i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har en bakgrund från 1st eller 2nd line support och drivs av att gräva djupt i olika former av felsökningar.
 • Har kommit i kontakt med Active Directory och/eller har erfarenhet av Citrix och Exchange.
Som person är du:
 • Resultatinriktad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, varierande arbetstid mellan 7:00-15:30 och 8:30-17:00

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos TietoEvry.

 • Placering: Örebro, Norrbackavägen 7
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEvrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare