Hoppa till innehåll

Högskole- eller civilingenjör till globalt bolag i Västerås.

Har du nyligen tagit examen som högskole- eller civilingenjör från exempelvis utbildningar inom maskin, datateknik, elkraft eller mekanik? Vill du starta i gång karriären på ett spännande bolag där du får jobba tillsammans med erfarna kollegor? Nu finns möjligheten att få jobba inom ett företag som har ett stort fokus på hållbarhet och förnyelsebar energi. I rollen kommer du få utvecklas i en teknisk roll och verka i en stimulerande miljö med högteknologisk framtoning. Sök på en gång, vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Ett av Västerås största industrier letar nu efter framtida kollegor som har en civilingenjörsbakgrund inom robotik, design, interaktion, datateknik eller elkraft. För dig som har ett stort intresse för utveckling och vill ta dig an spännande uppdrag och arbeta med världsledande produkter finns nu möjligheten att bli en del av ett globalt team som arbetar för att uppnå en mer effektiv och hållbar framtid. Om du är nyexaminerad civilingenjör som vill ta ett första kliv in på arbetsmarknaden är detta något för dig!

Du erbjuds

  • En fot in i ett stort och tryggt bolag
  • Möjligheten att lära och samla kunskaper från mer seniora och erfarna kollegor
  • En roll på ett bolag som arbetar för en mer hållbar framtid!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
  • Beroende på din bakgrund, erfarenhet och vad du själv har för preferenser kommer du att få arbeta i olika former av projekt och därför är det svårt att skriva exakt vilka dina arbetsuppgifter kommer vara. Oavsett roll och projekt kommer du dock att spela en viktig roll där din kompetens kommer tas tillvara på på bästa sätt samtidigt som du samarbetar med såväl teamkollegor som andra medarbetare internt i bolaget.


Kvalifikationer
  • Du som söker: är drivenoch motiverad som person. Du ser positivt på att bidra till ditt team och till bolaget i stort! Du är en person som tar ansvar, har en problemlösande förmåga och ett analytiskt tänk i arbetet.
  • Utbildning: Du har en högskole- eller civilingenjör inom datateknik/elkraft/mekanik eller maskin.
  • Start: vi ser gärna att du kan börja din nya roll under hösten 2023
  • Plats: Tjänsten är belägen i Västerås
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare