Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Har du erfarenhet av kundkontakt samt har ett tekniskt intresse? Se hit!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som vill arbeta i en nätverkande roll med kunder över hela Sverige. Vill du kombinera ditt tekniska intresse med en social roll med mycket frihet under ansvar? Då kan detta vara en roll för dig. Sök tjänsten som Kundansvarig till JOSAM redan idag- urval sker löpande!Om tjänsten

JOSAM är ett världsledande varumärke som numera ingår i den amerikanska Snap-on-koncernen. På plats i Örebro finns ca 25 kollegor i olika roller inom produktutveckling, sälj, order, utbildning, verkstad, service & support. Här kommer du till en familjär arbetsplats med hög teknisk kunskap och låg personalomsättning.

I rollen som Kundansvarig till JOSAM kommer du att arbeta med att matcha kunders behov med JOSAMs sortiment. Du kommer att ha ett tätt samarbete med dem övriga i säljteamet för att säkerställa en förstklassig upplevelse från första kontakten med kund till en nöjd användare. Rollen innebär resor till JOSAMs kunder runt om i Sverige och dem första 6 månaderna i rollen kommer man att göra detta i större utsträckning för möta samtliga kunder personligen.

Du kommer att utgå från kontoret i Örebro men arbeta med kunder över hela Sverige.

Du erbjuds

 • En roll med stor frihet under ansvar
 • Möjlighet att välja mellan en företagsbil eller förmånsbil
 • Ett givande och socialt arbete
 • Möjligheten att bli en del av ett härligt team med god stämning


Arbetsuppgifter
 • Utveckla och underhålla starka relationer med befintliga kunder genom regelbunden kommunikation och personliga möten
 • Identifiera och förstå kundernas behov, utmaningar och mål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar
 • Proaktivt föreslå och sälja ytterligare produkter eller tjänster som kan tillgodose kundens behov
 • Enklare demonstrationer och utbildningar kan förekomma ute hos kunderna


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet av en säljande roll där du arbetat med kundkontakt
 • Är intresserad av teknik och lockas av tanken att arbeta med tekniska produkter
 • Innehar B-körkort
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet

Tjänsten innefattar resor inom Sverige vilket kräver en personlig situation som tillåter resor, resorna inkluderar ofta övernattningar.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Nätverkande
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se