Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiassistent på deltid sökes!

Ansök nu

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent på deltid som vill arbeta vid sidan av sina studier. En perfekt möjlighet för dig som vill samla på värdefull erfarenhet av leverantörsreskontra, bokföring och en insyn i ekonomiprocessen överlag. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Vår kund är en komplett leverantör av högkvalitativa mätningstekniska tjänster i hela Europa. På kontoret i Örebro arbetar ett familjärt ekonomiteam om 5st framtida kollegor till dig som tillsammans ansvarar för koncernens svenska, norska och finska bolag. De söker nu dig som kommer få möjligheten att arbeta ca 10-15h i veckan för att avlasta arbetet för dina kollegor. Detta är en tjänst där du till en början kommer få en insyn i det löpande ekonomiarbetet och för rätt person finns det på sikt möjlighet att bygga på erfarenhet från hela ekonomiprocessen.

Du erbjuds

 • Värdefull kunskap inom ekonomi som du kan ta med dig framåt i karriären
 • En arbetsplats där man värnar om att stötta varandra och bibehålla en god arbetskultur


Arbetsuppgifter
 • Kontering av leverantörsfakturor
 • Sköta leverantörsbetalningar
 • Bokföra in- och utbetalningar


Kvalifikationer
 • Är studerande på universitet/högskola med minst 1 år kvar av dina studier
 • Antingen är studerande inom ekonomi alternativt har erfarenhet från ekonomiarbete sedan tidigare
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift då språket förekommer i de dagliga arbetsuppgifterna
 • Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från ekonomiarbete sedan tidigare i kombination med att du för nuvarande studerar ekonomi

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Serviceinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare