Hoppa till innehåll
Husherren Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som äger, bygger och hyr ut bostäder, butiker och kontor. Vi är ca 30 anställda och har fastigheter belägna i Örebro, Linköping och Eskilstuna. Totalt har vi ca 1500 lägenheter och 220 000 kvm lokaler för uthyrning.

Nu söker vi en ny kollega som vill arbeta med trädgårdsskötsel, yttre fastighetsskötsel och mindre anläggningsarbeten under sommarsäsongen 2023.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ogräsrensning, trimning, samt häck- och gräsklippning. Det kan även förekomma plantering utav träd och buskar samt vård och yttre skötsel utav våra fastigheter.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och är kundorienterad. Förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar och att ta egna initiativ är egenskaper som värdesätts. Samtidigt kommer du att arbeta nära dina nya kollegor varpå samarbetsförmåga och att du bidrar med god stämning i gruppen är en viktig egenskap.

Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv då arbetet stundtals kan vara fysiskt ansträngande. En självklarhet är såklart att du trivs med utomhusarbete och att jobba i alla väder.

Krav
  • B-körkort för manuell växellåda.
Meriterande
  • Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete.
  • Vana av maskiner och trädgårdsredskap.
  • Vana av lastmaskin och traktor.
Anställningsform
Anställningen är säsongsarbete på heltid under perioden 2023-05-01 tom 2023-09-30.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-03-17, urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

Vid frågor, kontakta Anna Bergström, anna@husherren.se.
Mer info
Kontaktperson
Anna Bergström
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Liknande jobb