Erfaren HR-generalist till Zinkgruvan Mining AB

Erfaren HR-generalist till Zinkgruvan Mining AB

Till Zinkgruvan Mining AB med sin placering i en vacker och naturnära miljö söker vi nu en erfaren HR-resurs för anställning till HR-avdelningen. Om Säkerhet, Respekt, Integritet och Förträfflighet är viktigt för dig kommer du trivas i denna roll och på denna arbetsplats.

Ditt nya jobb:

HR-avdelning är en viktig stödfunktion i organisationen med syfte att stödja och utveckla verksamheten. Den här rollen innebär att vara en resurs gentemot cheferna i deras dagliga HR-arbete samt att förse dessa med kvalitativa beslutsunderlag. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom personalområdet, såsom rekrytering, arbetsrätt och avtalsfrågor samt att vara avdelningens backup vid lönekörning.
Du arbetar även tillsammans med dina kollegor för att utveckla metoder och arbetssätt inom ansvarsområdet. Du ingår i en grupp som består av sju personer med olika fokusområden

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant högskole-/universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor. Du kan även ha god erfarenhet av brett HR-arbete inom industri. Erfarenhet inom tyngre industri och skiftgångsrelaterade frågor anser vi vara meriterande. Vi tror att du har arbetat i liknande roller inom industrin och att du under din karriär någon gång självständigt kört lön för hela eller delar av företaget, samt är van att tolka innebörden i kollektivavtal och hantera arbetsrättsliga frågeställningar.

Med din goda samarbetsförmåga och utåtriktade sätt sätter du en stolthet i att leverera resultat med hög kvalité. Som person är du kommunikativ, prestigelös och noggrann vilket skapar förtroende hos chefer och medarbetare. Du är van att arbeta självständigt men gillar dynamiken i samarbetet med andra. Då koncernspråket är engelska vill vi att du känner dig trygg i att kommunicera både skriftligt och muntligt.

Zinkgruvan Mining AB

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på fyra kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.
Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,35 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till ca. 2000 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är ca. 400. Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss mer än 160 års erfarenhet.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.