SÄLJARE MED TM-ERFARENHET

SÄLJARE MED TM-ERFARENHET

Yobber är en svenskgrundad rekryteringstjänst som leder utvecklingen inom videorekrytering. Vi växer och söker fler säljare för heltidstjänst med placering i Örebro.

OM TJÄNSTEN
Som säljare hos oss jobbar du tillsammans med Customer Success och marknad i det dagliga arbetet. Du bygger upp din egen kundstock av B2B-kunder, från nykund till återkommande abonnemangskund. Säljprocessen innebär en bearbetning i flera steg och leder till ett varierat försäljningsarbete för dig där du skapar långsiktiga relationer likväl som du räknar avslut per vecka.

ARBETSUPPGIFTER
  • Självständig prospektering utifrån gemensam strategi och taktik
  • Analys av marknad och behov hos kund
  • Bearbetning via telefon och mail
  • Demonstrera Yobber som rekryteringsverktyg (främst via webben)
  • Registrera och hantera kunddialoger i CRM-system
Inledningsvis genomgår du en onboarding där du får möjlighet att bekanta dig med organisationen, vår marknad, vårt arbetssätt, vår mission och givetvis lära dig Yobber – vårt verktyg.

Rapporterar gör du direkt till VD. Du har dessutom mycket goda möjligheter till att ta steget till Key Account Manager med tiden om du känner dig motiverad och peppad för det.

DIN PROFIL
Yobber är en organisation på tillväxt vilket betyder att allt inte kommer serverat. Vi jobbar under ständig förändring med nya lärdomar as we go för att vi utvecklar något nytt. Därför är det viktigt att vi alla är självgående inom våra ansvarsområden, att vi jobbar målinriktat tillsammans och har en prestigelös inställning till både jobb och varandra.

Du har erfarenhet av telemarketing och B2B-bearbetning. Du räds inte inför att lyfta luren, du bokar möten med framgång och är genuint intresserad av att lyssna till kundernas utmaningar. Du behöver alltså finna drivkraft och engagemang i att kombinera högt tempo i arbetet med tålamod i kunddialogerna.

Du behöver också känna en spänning och entusiasm inför att vara med och skapa något nytt, både i att utveckla Yobber som tjänst men också i att vara delaktig i ett växande företag. Som sagt, allt kommer inte serverat, men precis som vi ser du en tjusning och möjlighet i det.

Du stortrivs i arbetet som säljare och känner dig redo för en ny utmaning, större självständighet, mindre stämpelklocka, en ny arbetsmiljö och möjligheten att få utvecklas vidare i rollen som säljare.

OM FÖRETAGET
Yobber är en svenskgrundad rekryteringstjänst som leder utvecklingen inom videorekrytering. Vi har huvudkontor i Örebro där vi sitter hyfsat centralt i kanontrevliga lokaler hos Creative House – Örebros startup-hub. Vi är ett kul, jordnära och hjärtligt gäng alla med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi jobbar dedikerat och fokuserat och tillsammans löser vi framtidens rekryteringproblem, hjälper kunder lyckas och har roligt på jobbet.

OM REKRYTERINGEN
Vår filosofi kring rekrytering är att dina bästa kvalitéer förmodligen inte kommer fram om du bara skickar in ett cv och brev. Vi tror istället att det bästa med dig i egenskap av säljare kommer fram om du får börja snacka direkt. Därför får du chansen att visa vem du är redan i din ansökan genom att besvara några viktiga frågor med video.

OBS! Urval sker löpande - skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Yobber!
Mer info
Telefon 010-1550060
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://yobber.se
Sista ansökningsdag 8 juli (15 dagar kvar)