E-Commerce Manager till Winn Scandinavia

E-Commerce Manager till Winn Scandinavia

Tjänstebeskrivning

Winn Scandinavia söker en ny spelare till laget. Vi letar efter en E-Commerce Manager som vill vara med på Winn Scandinavians tillväxtresa inom ljudlösningar.

Erbjudande och arbetsuppgifter
Tjänsten som E-Commerce Manager innebär att du främst arbetar med affärsutveckling, med det primära målet att utveckla affären och optimera den digitala försäljningen i våra kanaler. Arbetet kommer innebära både operativt och strategiskt ansvar där din roll blir att värdera och väga vilka förbättringar samt förändringar som ska genomföras. En stor del av arbetet blir att säkerhetsställa Winn Scandinavias tillväxtresa genom att driva deras varumärken BRL.se, BRLElectronics.no samt Ljudfokus.se framåt.

Hos Winn Scandinavia finns olika team, varav du kommer att tillhöra e-handel. Där kommer du att ha övergripande ansvar för medarbetare, drift och pågående projekt. Dessutom tillhör du ledningsgruppen där du kommer att bidra med dina erfarenheter och kunskaper inom e-handel och affärsutveckling.

Din nya arbetsplats
Winn Scandinavias kultur och värderingar är det som leder dem, deras attityd och beteende - varje dag. Winn Scandinavia drivs av värdegrunden "Tillsammans, med glädje och kvalitet". Det är värdeorden som Winn Scandinavia lever efter varje dag och som genomsyrar allt de gör.

Winn Scandinavias värderingar bygger på äkta solidaritet och styrkan i att nå mål tillsammans. De stöder varandra för att uppnå framgång. Denna framgångssaga får du vara en del av.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten som E-Commerce Manager ser vi att du är affärsinriktad, en god kravställare och har stark entreprenörsanda. Det som kommer bli avgörande för om du är rätt person för tjänsten är dina personliga egenskaper. Vi ser bland annat att du är nyfiken, älskar att driva projekt framåt och gör det ihop med ditt lag. Du trivs i en ledande befattning, då denna roll innebär att du är ansvarig för en avdelning med sex kollegor.

För dig är det självklart att du har en tydlig digital expertis inom bland SEM/SEO (kundbeteenden, konverteringsoptimering, trafikdrivning samt lojalitet). Du har även goda kunskaper inom mätverktyg så som Google Analytics.

I övrigt har du även:
  • Bakgrund inom e-handel där du tidigare har drivit en digital tillväxtresa med ägandeskap av digitala försäljningsmål
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • God kommunikativ förmåga i både svenska och engelska, i tal och skrift
Du har tidigare erfarenhet inom marknad, projektledning, försäljning och e-handel. Det är dessutom meriterande om du har en bakgrund från ledande befattningar eller kommunikation sedan tidigare.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som E-Commerce Manager. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41, camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM WINN SCANDINAVIA:
Historien om Winn Scandinavia börjar med de två tomma händerna på en hängiven entusiast. Vi kompromissar aldrig om kvalitet och håller alltid fast vid våra ambitioner och mål. Skapa rätt produkter och möjligheter för våra kunder, medarbetare och företag genom engagemang, kunskap och glädje.

Idag har företaget 70 anställda, 7 butiker, 10 nordiska agenturer och flera egna varumärken som exporteras till ett 20-tal länder.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: http://www.winnscandinavia.com/
Sökord: E-Commerce Manager, BRL, entreprenör, e-handel, branding, ljud