Säljare sökes till vårt team

Säljare sökes till vårt team

Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även utvecklas och bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Vi söker nu personal inför sommaren 2022! Vi kommer att ha lediga platser både på heltid, deltid och sommarjobb och söker främst personer som har möjlighet att jobba i minst 5 veckor eller mer!

Det vi erbjuder Dig är:
  • Försäljningsutbildning
  • Vidareutbildning, feedback och stimulans
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål
  • Du har betalt för varje kundbesök du gör
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar. Du jobbar på distans och utgår hemifrån!

Att du har någon erfarenhet av försäljning är en merit men inget vi kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.

Med andra ord söker vi dig som har stor självdisciplin och en stark egen drivkraft.

Du har körkort & tillgång till egen bil.

Som försäljare kommer du att sälja Clear Sky som är ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.

Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med oss veckovis.

Bifoga Cv och ditt personliga brev i din ansökan!

Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu, finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående.

Välkommen med din din ansökan redan idag!

Produkten

Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.
#workatclearsky
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.clear-sky.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi säljer och marknadsför produkten Clear Sky och vi vänder oss till både privatpersoner och mot företag.

Med maskinen kan man med enbart vatten tvätta och rengöra såväl inomhusluften som de flesta ytor miljövänligt och helt utan kemikalier.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.

Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som "Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010".

#workatclearsky