Kommunikativ Storkundssäljare till Welingo! Är det du?

Kommunikativ Storkundssäljare till Welingo! Är det du?

Welingos resa har bara börjat! Vill du vara med?

"Vi är förändringsledare inom mänsklig kommunikation"

Om Welingo

Welingo leder förändringsarbeten som för organisationer närmare sina mål - oavsett om målet är effektivare kommunikation inom teamet, bättre resultat i kundnöjdhetsundersökningar, tydligare ledarskap eller en högre grad av självledarskap. På Welingo tror man starkt på att där människor finns är behovet av god kommunikation ständigt närvarande. Det har varit inställningen sedan starten för 25 år sedan.

Welingo är placerade mitt i centrala Örebro och består av ett 20-tal medarbetare med uppdrag att hjälpa företag med sin kommunikation. Med kunder som MatHem, Volvofinans bank, Fortnox och Skistar har Welingo skapat sig en kundstock att vara mycket stolt över!

På Welingo tror vi att allt är möjligt. Därför satsar vi nu på framtiden. Ett led i det är att vi vill växa, och vi vill växa med människor! Nu söker vi en relationssäljare där du i din roll får stor möjlighet att påverka, inspirera och leda vägen framåt för Welingo och våra kunder.

"Jag älskar att hjälpa andra till att skapa bättre kommunikation och föra människor närmare varandra, det är precis det vi gör!"

Jonas Bjuhr, Welingo

Är vi rätt för dig?

Gemenskap är ett ord som märks i vår vardag, när vi pratat om vad vi tycker mest om med att jobba på Welingo, svarar många av oss exakt samma sak- att vi har så roligt tillsammans och detta utan att tumma på vare sig kvalitet eller uppdrag.

Ingen står själv när det blåser och ingen firar en seger ensam. Kanske är det just därför som vi har så höga betyg i medarbetarundersökningar?

Som medarbetare ska man kunna göra en resa hos oss, det är på så sätt Welingo växer med människor. Vi erbjuder våra anställda stor frihet under ansvar, möjlighet att påverka så väl sin roll som sin och Welingos fortsatta utveckling. Ett exempel på det är vår platta organisation, där beslutsgrupper ersätter den traditionella ledningsgruppen. För oss är våra medarbetare vår viktigaste resurs, det innebär att vi erbjuder tex flexibla arbetstider, möjlighet till distansarbete samt en familjär atmosfär.

Tjänsten är en direktrekrytering och rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting. Du kommer anställas direkt hos Welingo.

Är du rätt för oss?

I rollen som storkundssäljare blir du en del av Welingos säljteam och du arbetar med försäljning mot kunder runt om i Sverige. Du är ansiktet utåt och du bygger förtroenden, hela vägen upp till ledningsnivå, genom att hela tiden ligga steget före och förmedla attraktiva lösningar. Tjänsten genomsyras av självledarskap, långsiktiga kundrelationer och partnerskap. Vi tror helt enkelt att du, genom din expertis och dina erfarenheter, kommer att bidra till Welingos fortsatta utveckling.

Din personlighet är viktig för oss, därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vill du veta mer?

Har vi väckt ditt intresse? Bra! Skicka in din ansökan så snart som möjligt så vi kan berätta mer om tjänsten.

Ansökan och information
Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mejl anneli.wallin@axoconsulting.se Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Sista ansökningsdag 9 oktober 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.varbi.com
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (12 dagar kvar)