Wani El AB expanderar och söker Elektriker

Wani El AB expanderar och söker Elektriker

Vi erbjuder
Är du sugen på att jobba på ett elinstallationsföretag där du är viktig, verkligen kan påverka och är med och utvecklar både dig själv och företaget? Då ska du söka dig till oss!

På Wani El så är vi ett härligt gäng proffs med högt i tak och nära till skratt. Vi är väldigt måna om att alla trivs med sitt jobb. Du kommer ha en chef som arbetar hårt för att se till att du har det du behöver för att utvecklas och tycka om att gå till jobbet!

Du får vara med och påverka samt utveckla ett av Örebro största privatägda elinstallationsföretag. Där din insatser uppmärksammas och premieras. Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi tror att Du med ditt positiva sätt kommer att trivas på Wani Elektriska.

Om jobbet
I arbetet som elektriker kommer du att jobba med service och installation av el och tele.

Din bakgrund och dina egenskaper
Du har minst 3 års yrkeserfarenhet, servicekänsla samt gillar att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag. Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta. El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.

Stämmer det här in på dig eller någon du känner? Sök eller tipsa om jobbet redan nu!
Vänligen maila in din ansökan och CV märkt Elektriker till info@wani.se så hör vi av oss.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wani.se
Sista ansökningsdag 8 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till en av Örebros mest inarbetade elinstallatörer!
Vi arbetar mot företag och privatkunder och utför alla förekommande installationer inom el & tele. Lager och kontor ligger i Örebro, men vi åtar oss jobb i hela landet. WANI EL AB startade redan 1969 och vid det här laget har vi många goda kundreferenser.