Webbutvecklare

Webbutvecklare

Brinner du, precis som vi, för digital handel och vill ha ett utvecklande jobb i ett offensivt och säljdrivet företag? Är du kreativ och målmedveten? Klappar ditt hjärta lite extra för webbutveckling och försäljning? Välkommen till Würth - vi erbjuder en spännande och omväxlande roll som webbutvecklare!

Snabbfakta
Titel: Webbutvecklare Avdelning: Marknad Ort: Örebro Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde: Omgående Ansökan: Ansök redan idag, urval sker löpande!

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi erbjuder dig ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och mycket annat. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten
Vi söker nu en webbutvecklare som kommer vara en viktig del i vår utveckling av vår webb och vår e-handel. Du kommer jobba med säljdrivande digitala aktiviteter och vara en viktig del i företagets och avdelningens försäljningstillväxt. Som webbutvecklare ingår du i ett team på åtta personer som alla jobbar med digital handel och marknadsföring.

Några viktiga arbetsuppgifter:
  • Personalisering av wurth.se
  • Skapa säljdrivande kampanjsidor
  • Utveckling av digitala guider för produkter och tjänster
  • Utveckling av design, layout och funktioner i e-handeln och på wurth.se
  • SEO med fokus på e-handel
  • Delta i arbetet med SEA
Din profil
Du har kunskap och gärna erfarenhet av att utveckla och underhålla hela sidor, erfarenhet av EPI server är ett plus. Du ska vara van att arbeta med HTML, CSS och Javascript. Du är ansvarstagande och självgående, även om du jobbar i ett team med bred kunskap om marknadsföring och digital handel. Kundförståelse och fokus på användarvänlighet är egenskaper vi värdesätter. Detta innebär även ett intresse och öga för design och layout, samt att du är ansvarsfull, kan se helheter och blicka framåt. Meriterande är om du kan ASP.NET och Google Analytics. Det viktigaste är inte att du har en formell teoretisk bakgrund, utan att du är rätt person för jobbet. Vi ser dock gärna att du kan uppvisa något material från antingen utbildning eller arbete.

Du söker tjänsten snarast, dock senast 5 maj 2019. Vi tillämpar löpande urval. Kontaktperson för tjänsten är Charlotte Gullberg, 070-374 50 75. Facklig kontaktperson Unionen Peter Nyström, 070-374 3060
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.