Marknadsassistent med AD-inriktning

Marknadsassistent med AD-inriktning

Marknadsassistent med AD-inriktning

Brinner du, precis som vi, för marknadsfrågor och vill ha ett utvecklande jobb i ett offensivt och säljdrivet företag? Är du positiv, strukturerad och målmedveten? Klappar ditt hjärta lite extra för kommunikation i olika medier? Välkommen till Würth - vi erbjuder en fartfylld och omväxlande roll som marknadsassistent!

Snabbfakta
Titel: Marknadsassistent Avdelning: Marknad Ort: Örebro Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde: Omgående Ansökan: Ansök redan idag, urval sker löpande!

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vi erbjuder dig ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och mycket annat.

Om tjänsten
Då vår nuvarande marknadsassistent kommer ta sig an andra uppgifter inom avdelningen söker vi nu en ny kollega. Som marknadsassistent ingår du i ett team på nio personer som alla jobbar med marknadsföring och digital handel. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär produktion av marknadsmaterial till olika målgrupper.

Några viktiga arbetsuppgifter:
  • Produktion av produktkataloger och broschyrer
  • Planera och skapa vår personaltidning
  • Fotografering och fotoredigering
  • Samordning och produktion av marknadsmaterial för vår butikskedja och innesäljavdelning
  • Operativt delta i olika marknadsföringsaktiviteter och projekt såsom mässor, kampanjer m.m.
Din profil
Du har en utbildning inom marknadsföring, kommunikation och/eller media och gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har grundläggande kunskaper och erfarenhet i Photoshop och InDesign. Har du dessutom kunskaper inom Illustrator är det ett plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då tjänsten har en tydlig inriktning på layout är du kreativ och har sinne för färg och form. Du har en positiv inställning, gillar att arbeta i team, sinne för ordning och reda, van att jobba mot tydliga deadlines och framförallt brinner du för marknadsföring!

Vi vill ha din ansökan senast 22 september 2019. Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson för tjänsten är Charlotte Gullberg, 070-374 50 75. Facklig kontaktperson för Unionen är Peter Nyström 070-374 30 60.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 22 sept 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.