Ledare Telesälj - B2B

Ledare Telesälj - B2B

Med kunden i fokus tillsätter vi nu en passionerad, kompetent och ambitiös ledare för vår nya Telesäljsavdelning!

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverk- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 75 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion, visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten

Vi startar en helt ny säljkanal "Telesälj" som ska samspela med våra befintliga kanaler såsom Fältsälj, Butik och E-handel. Du ska bidra till att vi får fler glada kunder och förstärka våra kundrelationer. Vi söker nu en ledare till avdelningen som är med från start och bygger upp verksamheten.

Eftersom säljkanalen är helt ny, så får du vara med och påverka allt ifrån systemstöd och bearbetning till rekryteringar. Hur stor avdelningen blir, beror på din/vår framgång, men vi börjar med fem anställda inom ca 6 månader.

Viktiga arbetsuppgifter
  • Försäljning och kundvård - bidra till fler glada kunder
  • Leda, coacha, motivera och följa upp dina medarbetare
  • Rekrytera och kompetensutveckla avdelningen
  • Ansvara för införande och utveckling av stödsystem/verktyg
  • Förbereda, genomföra och analysera avdelningens aktiviteter
  • Föreslå målgrupper och anpassade erbjudanden
  • Utveckla avdelningens arbets- och bearbetningssätt
  • Samspela och koordinera arbetet med andra säljkanaler
Du kommer i din roll jobba nära Customer Manager, Business Controller, Marknad och våra säljkanaler. Initialt så rapporterar du till vår projektledare, Charlotte Gullberg och styrgruppen där bl.a. VD ingår.

Din profil

Du är mycket kompetent inom Telesälj och har ledarerfarenhet. Du förstår B2B och multikanalsarbete samt har erfarenhet av arbete i säljbolag med det tempo och den kultur det innebär. Du kan Telesälj, vi kan Würth och med den utgångspunkten bygger vi en framgångsrik avdelning.

Du är kundorienterad och lyhörd och är van att arbeta i projekt. Du är en ambitiös lagspelare men också självgående. Vi utgår ifrån att du älskar försäljning och är målinriktad.

Du pratar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Dina MS Office kunskaper är mycket goda. Du är van arbete med system inom Telesälj och CRM.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att starta en helt ny avdelning och vara med att påverka inriktning och framtida vision. Det är en stimulerande nyckelbefattning i ett tillväxtföretag med starkt varumärke som präglas av mycket energi och glädje. Du får goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en inspirerande arbetsplats med glada och duktiga kollegor, både i Sverige och utomlands. Givetvis så erbjuder vi dig en marknadsmässig lön och kontinuerligt kompetensutveckling.

Placeringsort: Örebro

Tjänsten innehåller resor varför vi vill att du har körkort.

Välkommen med din ansökan till oss senast 26 september 2018. Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson för tjänsten är Charlotte Gullberg, 070-374 5075.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.